Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Après-skifeestjes in de Ardennen aangekondigd

WouterVdB op 26 januari 2023· 3 reacties

Zonsondergang in Ovifat - FB Barra'ski
Zonsondergang in Ovifat - FB Barra'ski

Na al een week open te zijn voor skiplezier dient in de Ardeense skistations zich een volgende episode van skiplezier aan: après-skifeestjes! Zowel Val de Wanne als Ovifat hebben evenementen aangekondigd voor aanstaande zaterdag, 28 januari.

Folie Douce Ovifat

In Ovifat winden ze er geen doekjes om, men ambieert een top-level feest in Folie Douce-stijl. Waar voor Oostenrijkgangers de Tenne of Brück’n Stadl bekend staan als après-ski walhalla, zijn dit voor Frankrijk de bekende Folie Douce-bars. Een Folie Douce ligt steeds ergens bovenaan op een berg of piste en dat is in Ovifat niet anders. Op hun Facebookpagina adverteert men ‘grote première van après-ski op het dak van België’. Terwijl je kan genieten van liters bier en hotdogs verzorgt DJ Manu Vervier de beats. Meer info behoeft een mens niet, zo getuigt de Facebookpost.

Memorabele après-ski in Val de Wanne

Val de Wanne noemt zijn après-ski party nu al memorabel. Of de shots Jägermeister aan 3 euro je geheugen gaan helpen is twijfelachtig, maar je kan hier er hier alvast vroeg invliegen met een ander drankje. De après-ski start hier immers om 13u en duurt tot 20u 's avonds. Ideaal om een mooie zonsondergang mee te pikken. Alle details vind je op het Facebookevent.

Chalet aan de Val de Wanne - FB Chalet Loci
Chalet aan de Val de Wanne - FB Chalet Loci

WouterVdB
schrijft voor wintersport.be. Droomt het ganse jaar over poeder, carven en après-ski.

Klein detail Wouter: Folie ipv Foulie 🙃

Klein detail Wouter: Folie ipv Foulie 🙃

Mathijs! op 26 jan 2023 22:21

Thx voor het opmerken, helemaal correct!

Had het ook zien voorbijkomen op hun Facebookpagina.
Op mijn reactie ivm Silent Disco Belgium werd geen gehoor gegeven… 🤨

ski heil | Um zu wissen wohin man will, muss man wissen woher man kommt.

Plaats een reactie