Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Nieuwe kinder- en beginnerspiste in Schladming - Dachstein

~verwijderd~ op 24 november 2021· 1 reactie

null

Afgelopen zomer is er een nieuwe kinder- en beginnerspiste gekomen in het skigebied Schladming - Dachstein. Het Wollis Kids Park ligt onderaan het dalstation van de 8-persoons gondelbaan van de Hauser Kaibling. Naast ruimte voor de skischool is er ook plek om zelf te oefenen in het 24.000 m² park zodat je als beginnende skiër of snowboarder rustig bochtjes kunt proberen te maken voordat je de berg op gaat. Wanneer je met kinderen of als beginnende skiër of snowboarder naar Schladming wil aankomend winterseizoen, bekijk dan het aanbod van Ski Amade.

null

Wollis Kids Park

Het Wollis Kids Park zal helemaal ingericht zijn voor kinderen en beginnende wintersporters. Er zullen dan ook 3 tapijtliften te vinden zijn waar je op kunt staan (wel zo makkelijk) en 1 pannenkoekenlift van 170 meter. Het park is ook goed gevuld met spellen en andere elementen die het extra leuk zullen maken om hier te oefenen en beginnerslessen te volgen. Voor Ski amadé skipashouders is het gratis om het park te bezoeken. Wanneer je liever een dagkaartje hebt zal dat voor kinderen (geboren in 2015 en eerder) €6,50 gaan kosten en voor volwassenen €15,-. Wanneer je merkt dat je na een paar afdalingen klaar bent om met de gondel naar boven te gaan, kun je de dagkaart voor het park omzetten naar een volledige skipas waarbij de aanschafkosten voor het parkkaartje van je skipas worden gehaald.

Zo zag het park er afgelopen zomer uit tijdens de bouw van het beginnerspark.

Ben je benieuwd naar wat Ski amadé nog meer te bieden heeft om je vakantie compleet te maken, kijk dan hier.

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél ondersteun je ons door op de links in dit artikel te klikken en een aankoop te doen. » Lees meer

~verwijderd~

Mooie aanvulling voor dit reeds mooie skigebied.

Plaats een reactie