Andreas Gabalier komt naar België

ChristopheJ op 18 november 2022· 2 reacties

andreasgabalierbelgië

In het allereerste seizoen van de Après-ski top 3 was hij de uitgesproken winnaar en nu komt Andreas Gabalier naar België, en er is nog meer! Klaar voor een avondje feesten?

Samen met Moose Bar

Dirndl-Wahnsinn-Hulapalu, zo heet de livetour waarmee Andreas Gabalier momenteel rondtrekt. De populaire Oostenrijkse artiest van oa. de monsterhit ‘Hulapalu’ komt op zaterdag 28 oktober 2023 naar de Trixxo Arena in Hasselt, dit maakte hij vandaag bekend op zijn facebookpagina. Tickets zijn vanaf 23 november te koop, klik hier voor alle info.

Mooi om weten is dat de avond ook mee vorm gegeven wordt door Moose Bar, bekend van de populaire après-skifeestjes met als apotheose jaarlijks de Moose Bar XXL in het Antwerpse sportpaleis. Hiermee wordt naast de vaste locaties en het jaarlijks feest in Antwerpen voor het eerst een concert van een artiest begeleid in ons land.


Gerelateerde weblogs

Tickets Tomorrowland Alpe d'Huez in de verkoop
op 25 september 2023

Van 16 t/m 23 maart 2024 verandert het zonnige Alpe d’Huez weer in het bruisende middelpunt van de mondiale dansscene. Dan vindt de wintereditie van Tomorrowland plaats met de beste DJ’s ter wereld die het spreekwoordelijke dak eraf laten gaan.

Après-ski voor thuisblijvers in de Moosebar
op 28 december 2022

Er zijn maar weinig zaken zo leuk en eenvoudig tegelijk als après-ski. Voorzien van een halve liter flets bier steeds met dezelfde liedjes meebrullen, al dan niet in semi-comfortabele skischoenen.

Artiest 'Top of the Mountain' openingsconcert in Ischgl bekend!
op 18 oktober 2022

Het Top of the Mountain openingsconcert is een van de populairste hoogtepunten van het winterseizoen in Ischgl . Dit jaar is het Sean Paul dit het skiseizoen in Ischgl opent.

ChristopheJ
schrijft voor wintersport.be. Familiaal skiër, levensgenieter en Alpenfan.

Helene Fischer… ❤️ stuur die maar naar Hasselt, ik weet al waar ze mag logeren! 😜

Bla, bla, bla.

Andrea Berg?

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie