Na jaren snowboarden ben ik quasi vergroeid met mijn plank. Daarom vroeg ik me af hoe het zou zijn om eens te skiën. Ik testte het uit in Sankt Anton. De condities zijn alvast perfect, de motivatie evenzeer. Het algemene wintersportgevoel hielp in eerste instantie wel, maar toch is het zoals je wellicht kan zien aangewezen om wat lessen te nemen, ook al kan je al goed snowboarden.

Volgens collega Kristof komt het verstand met de jaren, hij juichte mijn initiatief alvast toe. Benieuwd wat dit zal geven in de toekomst!

Vincent
is snowboarden, golfsurfen of longboarden, in weer en wind. Geef Vincent een plank en hij voelt zich "the happiest man on earth".

Plaats een reactie

Après ski? Lockertje huren en je schoenen snel wisselen. ;)

Zit je nog steeds met een probleem als de apès ski op de piste is natuurlijk ;)

I've got my snowboard under my feet

@Vincent, geweldig filmpje. Het moeten niet altijd strakke beelden zijn. Nu na 4 seizoenen ski, overweeg ik op mijn 44 om samen met de zoon van 14 te leren snowboarden deze lente en zomer, terwijl de vrouw haar skitechniek op peil houdt. Dat probleem hebben wij gelukkig niet op de latten (na een zomerstop, latten aan 100m glijden en gelijk een rode afknallen) Kwestie van de indoor tijd voor ons 2 een beetje boeiend te houden. Anders hebben we het na ±15 minuten wel gezien op de indoorpiste ;-)

voor een 1ste keer gaat dat niet slecht… de meesten skien na 1 week les pas zo geloof ik

#proudtobepartofleswintersporters

Hahaha tof, in de les wintersportérs groep hadden we het toevallig vandaag er ook over dat we een keer in Landgraaf het tegenovergestelde van wat we nu kunnen gingen doen :P

Gang is alles

Ik kan zowel snowboarden als skiën en ik kan iedereen aanraden het beide te leren. Het is echt anders maar beide erg leuk en afhankelijk van de locatie en omstandigheden kies ik wat ik ga doen. Ik heb eigen ski- en snowboard materiaal en dat gaat allebei mee op wintersport! Wat ik heel apart vind is dat ik veel vroeger ben begonnen met boarden maar toch meer feeling lijk te hebben voor skiën.

Ik heb zelf eerst leren skien (4 jaar) en daarna overgestapt op snowboarden (nu 5 jaar). Eigenlijk heb ik sinds ik op een snowboard sta niet meer op ski’s gestaan, maar ik vond het altijd wel erg leuk! dus misschien binnenkort toch maar weer eens doen.

Maar 2 sets is me wat te gek. Snowboarden geeft me toch net wat meer uitdaging dan skiën.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie