Het iets minder gekende skidorp Orcières in de Zuid-Franse Alpen behoort tot de meest zonnige skigebieden van Frankrijk. De afgelopen week scheen de zon hier dan ook continu. Dag 1 van onze skitrip was er eentje om in te kaderen: een staalblauwe hemel en perfecte condities op de piste. Voor Roel en mezelf was dit nog maar de eerste volledige skidag met continue zonneschijn dit seizoen. Dag 2 was helaas weer wat minder: veel mist en regen, maar wel quasi lege pistes. Na een halve dag hielden we het skiën dan ook voor bekeken en ontdekten we wat andere activiteiten die je in dit moderne skidorp kunt beoefenen.

Kristof

Plaats een reactie

Hahaha, +1 voor het beste openingsbericht van dit seizoen :D

Inderdaad, super Kristof! Geniet ervan!

Go with the snow!

Geweldig begin ;)
leuke video!

Leuk verslag, snap ook waarom Rogier eruit geedit is met zijn mooie weer :-)
Natuurlijk compleet gesponsord, maar deel even de ervaring/mening van d Adidas bril…

euh... doen!?

Thanks :D was eerder als ludieke grap bedoeld maar hebben het uiteindelijk toch gebruikt :)
Antoine, de goggle zit echt supergoed en het gebruik van verschillende lenzen is echt heel handig. Maar eergisteren had ik danig veel last van het slechte zicht en duizeligheid dat ik zonder bril en aan een slakkengang naar beneden ben moeten glijden. Al bij al wel heel content van de bril, ik heb er ene voor mijn vrouwke gekocht ook, gewoon omdat ie zo goed rond je kop en helm zit.

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!

tja het is natuurlijk vragen om een overdreven mooi weer filmpje van Rogier waar hij jou weer een hak zet, maar zijn post van net (met hond in lift) is ook wel fantastisch met slecht weer…

welk model Adidas is het (neem aan dat ze er meer hebben)?

euh... doen!?

Antoine, we plagen elkaar wel meer met dat mooi weer hoor ;-) Roel en ik hadden dit seizoen nog geen enkele keer mooi weer (stubai, avoriaz en val tho) en daarom had Rogier ons getipt om eens naar de Zuid Franse Alpen te gaan. En toch hadden we geen zon, leek wel vervloekt :-)

Goggle is de ID2 van Adidas. Daarvoor heb ik ook nog met cebe en uvex geskied, maar ik blijf toch bij de id2

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!

Haha, ik kan wel een fotootje van het weer van vandaag doorsturen ;-) Ik geloof dat mooi weerliefhebbers vantevoren moeten kijken waar Kristof en Roel heen gaan en daar absoluut niet heengaan. ;-)

Om even aan Kristof toe te voegen, het is de ID 2 pro.

Click. Click. Peace

Moeten Roel en Kristof wel actief de skikalender blijven gebruiken… Weten we waar niet te boeken :-)

Thnxs voor de bril info. Ga hier eens rondkijken of ik hem kan vinden.

euh... doen!?

Haha, tijdens carnaval zeker niet naar Wallis gaan dan :)
Uiteindelijk viel het weer in Orcieres beter mee dan de voorspellingen, dus we klagen zeker niet.

null

null

null

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!

jaja volgens mij zie ik Rogier in de gondel net naast je bril omhoog komen, in de 2de ziet ie vast in het bakje zelf en op de derde komt hij volgens mij met het tweede stoeltje omhoog. Carnavalsweek is 3V voor mij :-) ver genoeg van Wallis zo te zien

euh... doen!?
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie