Ook in het Sauerland is het de afgelopen weken goed koud geweest. Er ligt helaas niet overal genoeg sneeuw, op enkele pistes komt de ondergrond weer in zicht. Een groep van deze website bezocht op zondag Altastenberg, dat bleek een goed alternatief voor het drukke Winterberg. De hele dag hebben we goed door kunnen skiën.

Kristof

Plaats een reactie

ik heb jou niet gezien maar jij mij dus wel :) 00:30 groene broek blauwe jas.heb je auto wel zien staan toen wij weg gingen.was idd niet te missen met die sticker er op.

laatst in winterberg geweest, was helemaal niet druk!

Mooie reportage… Vooral ook leuk omdat als je Sauerland zegt iedereen aan Winterberg denkt. Zeker een goed alternatief…

en geef die mensen eens ongelijk, want ook Altastenberg is Winterberg ;-)

In Winterberg ligt er een gigantisch pak sneeuw op de pistes. Daar ga je die stenen niet vinden. Altastenberg, maar ook Neuastenberg zijn bijzonder leuke skigebiedjes met elk zo’n 15 pistrs van vlak tot steil.
Insidertip: Niedersfeld voor beginners en licht gevorderden en Winterberg-Kappe voor de pro’s die een dagje dichtbij huis willen spelen zonder lang te hoeven wachten voor de liften

Ik ga op 1 maart een paar dagen naar Willingen om te langlaufen. Ben er reeds 2 keer eerder geweest. Hopelijk ligt er dan nog genoeg sneeuw! Is niet helemaal te vergelijken met Winterberg vind ik, nl. nét iets minder druk.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie