Antarctica lijkt hot voor ski filmmakers. Logisch want het is daar gewoon heel erg mooi. Bij Warren Miller, die bekend staat om zijn mooie filmbeelden hadden ze een goed idee: skiën op een ijsschots. Voor het skiplezier hoef je het niet te doen, de helling is nog korter dan de pistes in het Sauerland, maar het moet toch een hele beleving zijn.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

prachtig,mag er niet aan denken dat je daar te laat in de remmen gaat!!

mooi hoor!

prachtig, dit wil ik ook wel ooit eens gaan doen

Als je valt weet je er direct goed van :)

Ik wil niet zeuren, maar dit is geen ijsschots, het drijft immers niet! Dit is gewoon land met ijs en sneeuw erop. Prachtige beelden, daar niet van!

@ David, bekijk het filmpje vanaf 1:30, dan zal toch een echte ijsschots zien.

Click. Click. Peace

Ik heb de film higher ground grkocht bij media markt 2 jaar geleden ofzo is ook van warren miller mooie film.

Hamme dit gaat wel erg ver voor een frist track

Member of global cooling initiative

Warren Miller is de absolute pionier van de skifilms en is daar al meer dan 50 jaar geleden mee begonnen, ik heb diverse full length (90min) films van hem, oa. "fifty", zijn 50e film en hij zoekt meer dan wie ook met zijn skiërs/boarders de grenzen op.

Wie weet kan wintersporters.nl eens een filmavond met 2-3 Warren Miller films organiseren.

Misschien nog beter zou zijn om een "online videotheek" op te zetten, waar gelet op de problemen met onbetaald downloaden, gewoon tegen betaling films gekeken kunnen worden. Zeker deze winter met dagen waar door de hevige sneeuwval/wind skigebeiden dicht waren, zou het leuk zijn wanneer je gewoon op je Ipad, Laptop of zo in je hotel toch nog skiplezier kunt beleven.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie