De wintersportcondities zijn in heel Frankrijk nog steeds fantastisch. Zo goed als overal ligt er meer dan voldoende sneeuw. De pistes liggen er met de kou van afgelopen dagen hartstikke strak bij en ook off-piste zijn nog genoeg mooie hellingen te vinden. Het is gewoon een heerlijke winter!

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Hartstikke…

whoo gaaf…
wie is toch steeds die telemarker op je filmpjes… ik ben fan van hem /haar?

Yes, zaterdag gaan we eindelijk weer!

bart

@ Robert, een hij, een goede vriend hier uit de vallei.

Click. Click. Peace

Top film, jaloers, ga pas eind februari!

Don

Mooie beelden.
Alleen jammer dat de afdaling zelf maar zo kort in beeld komt.

Prachtig!

Zaterdag ga ik voor de eerste keer naar val thorens ,kan iemand mij nog wat goede tips geven ??

Dank je. Groet Rien

He Rogier, op 2.31 zag het er wel heel spannend uit! Doe asjeblieft voorzichtig. We willen nog langer van je filmpjes genieten. En zet die kamikaze vriend van je een helm op!!! :-) Het was wel weer 100% genieten.

@ Wouter81, we doen voorzichtig, en ik ben al maanden aan het lobbyen voor een helm. :-)

Click. Click. Peace

Was dat die telemarker die over dat stuk rots naar beneden stuiterde? Daar zal hij een blauw plek aan over gehouden hebben…

Op de top zie ik dat je tegen en net langs rotsen skiet. Ben je zo niet binnen een winter door je skies heen? Ik word helemaal panisch van rotsen en stenen onder m’n board…

@ Ruben Ja, ik denk dat hij inderdaad wel wat stijf zal zijn nu :-) Verder probeer ik die stenen natuurlijk zo min mogelijk te raken en til ik telkens als mogelijk mijn ski’s iets over de stenen heen. Verder kunnen goede ski’s best wel wat hebben. Lees verder voor wat tips over stenen op (of naast) de piste https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/2277/Ski%27s-en-bo…

Click. Click. Peace

Pfff, heb je hem weer met die jaloers makende filmpjes… Nog 2,5 week wachten en dan naar Paradiski… :)

@ Harm, daar ga je zeker ook genoeg sneeuw krijgen/hebben ;-)

Click. Click. Peace

bij jou en je vriend waarschijn lijk niet onbekent’bij de…DECATHLON …goede helm niet duur!! zeker voor telemarkers.geen overbodige luxe:)
voor de niet kenners: bij telemark ski’s zitten je skis met kabeltjes vast aan je schoen… als de binding los schiet blijven ze dus om je heen stuiteren, zo hoev je geen ski’s te zoekken maar raaken daardoor ook eerder je lichaam of hoofd.

Beste filmpje tot nu toe ! Goede verhaallijn, mooie beelden, leukte inro ook :) prachtig !

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie