Na twee skiwedstrijden kon ik een dagje vrijskiën in het Zwitserse skigebied Adelboden/Lenk. Ook hier heeft het vorige week hard gesneeuwd, de pistes liggen er dan ook fantastisch bij en met een heerlijk zonnetje kan het eigenlijk niet beter!

Geertje
staat als wedstrijd skiër de hele winter op de lange latten. Haar standplaats is Zell am See in Oostenrijk.

Plaats een reactie

Er zitten een paar mooie shots in jouw verslag. Vooral die waar je frontaal in beeld bent tijdens de afdaling en die waarbij je jezelf van achteren filmt.

Kun je wat beelden laten zien van je volgende wedstrijd?

Nice video, ik hoop dat ik ook zo mooi weer heb in februari in Kitzbühel:'). Met welke GoPro cam is dit filmpje gemaakt?

Leuk!
@Geertje: Het valt me op dat je je hoofd telkens iets kantelt ten opzichte van je lichaam. heeft dat een functie? Waar richt je je blik op?

Vrijdag 3 Feb naar Belle Plagne met Sunweb!!!

Wij gaan ook elk jaar richting de sneeuw in Adelboden. Fantastisch gebied. Super filmpje trouwens!

@Laurens
Dit is gemaakt met de eerste GoPro versie, HD Hero original.

@Frank
Ik kijg naar voren, in de richting waar ik heen wil skien. Maar omdat je kanthoek neemt, met je heup richting de berg kantelt, en met je bovenlichaam ook naar binnen kantelt, kantel ik mijn hoofd iets om deze recht te houden.

@Paul E
Als er interesse is om eens in een filmpje te zien hoe een wedstrijd en/of training er aan toe gaat, dan vind ik dit zeker leuk om te maken. Helaas mogen we tijdens de wedstrijd geen GoPro op de helm dragen, maar tijdens een training kan ik uiteraard wel opnamen maken.

Ben ik ook benieuwd naar. :)

Zelfs een training lijkt mij leuk om te zien!

Ja dat zou inderdaad wel leuk zijn als je een training zou willen filmen

ja wil ik ook wel zien !

He Geertje, ben je soms ook op de summitclub spullen aan het verkopen? of is dat een andere geertje?

@Wouter
Dat is een andere Geertje.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie