Kom voordelig skiën of boarden met de “1+1 GRATIS” actie in het Großarltal. Tijdens de Ladies’ Ski Week ski je extra voordelig en heb je een week lang een topprogramma van side events en artiesten die alle dames gratis naar de piste zullen lokken. En die 1+1 gratis geldt voor zowel mannen en vrouwen, wel zo eerlijk!

Perfect seizoenseinde

De succesvolle Ladies’ Ski Week gaat zijn, of beter gezegd haar, 22e jaargang in en loopt van 18 tot 25 maart. Het principe is al die jaren onveranderd: voorjaarsskiën en een geweldige feeststemming. Het perfecte recept voor een succesvolle afsluiting van het seizoen.

Zeer voordelig

En dat alles tegen een supervoordelige prijs volgens het principe “1+1 skipas GRATIS”! Iedereen - vrouw of man - die 7 nachten bij een deelnemende accommodatie boekt met een 6-daagse skipas voor 2 personen, betaalt slechts voor EEN skipas. Je krijgt van de gastheer de TWEEDE skipas GRATIS. Dit pakket is ook te boeken voor 4 nachten incl. 3-daagse skipas en bijprogramma.

Meer info lees je hier.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie