Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op wintersportgebied komende winter? Elk jaar brengt weer talloze nieuwe en opwindende trends met zich mee. Wij zijn langs geweest bij Bever en delen graag de meest recente ontwikkelingen met je!

BOA-sluitingen

Waarschijnlijk ken je ze al van snowboardschoenen of bijvoorbeeld fietsschoenen, maar BOA-sluitingen hebben nu ook hun intrede gedaan in de wereld van skischoenen. En dit blijkt revolutionairder te zijn dan je wellicht zou verwachten. Door het gebruik van een Boa-sluiting wikkelt de schoen zich als het ware om je voet, waardoor deze gelijkmatiger wordt vastgehouden. Minder drukpunten en een betere krachtoverbrenging zijn het resultaat!

Step-on Bindingen

De Burton Step On-binding is een indrukwekkend systeem dat al enkele jaren bestaat maar steeds populairder wordt. Je stapt eenvoudig in je bindingen met één vloeiende beweging en losklikken gaat bijna net zo moeiteloos!

Duurzamere Kleding

Veel wintersportkleding wordt steeds duurzamer. Een recente ontwikkeling is het maken van kleding zonder PFAS (poly- en perfluoralkylstoffen). Deze kleding is even waterdicht maar aanzienlijk duurzamer. Wat echter nog duurzamer is, is het zorgvuldig onderhouden van je materiaal, waardoor het langer meegaat en je minder vaak nieuwe spullen hoeft te kopen. Bever is vanuit duurzaamheidsoogpunt een voorstander van deze benadering; je kunt hier je kleding laten repareren (of je kunt dit natuurlijk ook zelf doen) en hoogwaardig onderhoudsmateriaal aanschaffen, zodat je je materiaal zelf kunt onderhouden. Een uitstekend initiatief!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie