Het Poederbaas Freeride Festival is dé gelegenheid voor elke Nederlander en Belg die gepassioneerd is door freeriden binnen de wintersport. Het evenement is toegankelijk voor iedereen en absoluut de moeite waard als je dieper in de wereld van freeriden wilt duiken. Het festival vindt jaarlijks plaats in Kappl, begin maart, en strekt zich uit over een week. Een perfecte keuze voor wie zijn wintersportvakantie op een andere manier wil beleven. Het hoogtepunt van de week is het Nederlands en Belgisch kampioenschap freeride. Iedereen met enige ervaring buiten de geprepareerde pistes kan meedoen, maar alleen de besten zullen de kwalificatierondes overleven. Naast de wedstrijd worden er tal van andere activiteiten georganiseerd, zoals snowsafety clinics, de Vertical Skimo, gezellige feestjes en de waterslide. In het testcentrum kun je onbeperkt ski’s uitproberen en ervaringen delen met medeliefhebbers. In deze Snow Show neem ik je mee in mijn ervaring en stijgt de spanning aanzienlijk tijdens het kampioenschap. Gaat het lukken om een indrukwekkende run neer te zetten?

Volgende editie

De volgende editie van het Poederbaas Freeride Festival is 9 t/m 16 maart 2024. Zet het in je agenda! Met dank aan Bula Film Productions (www.bulafilmproductions.nl) en De Vliegende Cameraman (www.devliegendecameraman.nl) voor het geweldige ondersteunend beeldmateriaal!

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Ze hadden hoge verwachtingen van je met startnummer 15!

Nederlands Belgisch kampioenschap Freeride
😃😃

Deze winter ook wel iets voor jou om hieraan mee te doen @evr66💪🕺☃️

LA NORMA😍☃️

Ik las op wp dat je alleen soepeltjes een rode/zwarte piste af moet kunnen komen, dus de drempel om in te schrijven ligt niet al te hoog. Voorronde er uit en feesten maar @piefke ;)

Respect voor @kristie!!!

Edwin van Riel

Respect!

Weer een kans voor @Piefke in de beste in zijn klasse te worden! Ik ga alvast een spandoek voorbereiden.

Weer een kans voor @Piefke in de beste in zijn klasse te worden! Ik ga alvast een spandoek voorbereiden.

Tiny-M op 18 dec 2023 16:22

Hahah @Tiny-M dit is totaal niet mijn ding en veel te ver weg van mijn comfortzone… Bedankt voor jouw aanmoedigingen als mijn nummer 1 fan😘 maar dan zal er eerst nog wat training aan te pas moeten komen dus doe maar rustig aan met dat spandoek, je hebt de tijd…😂🤣

*bericht bewerkt door Piefke op 18 dec 2023 20:37

LA NORMA😍☃️

Maar je kan al rood en zwart af!

Maar je kan al rood en zwart af!

Tiny-M op 18 dec 2023 20:57

Ja maar als rood en zeker zwart er belabberd bij liggen dan ben ik meteen weer de harker van weleer toen ik begon🫣
En laat dat off piste nou meer die kant op gaan dus zo simpel van je kunt rood/zwart skiën dus dit lukt ook wel gaat er bij mij niet in…
Misschien ooit nog eens na meer uren oefenen.

LA NORMA😍☃️

Toch eindelijk eens mezelf gezien tijdens een snowshow! Dacht al dat die zou komen want ik had Kristy al rond zien lopen. Wel wat vrijheid genomen in het editen maar wat een fantastische episode!!

Freeride = Life


Kwam deze tegen.
Wilde ik jullie niet onthouden 😃

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie