De wintersportvakantie van je leven met Yoonly!

gesponsord op 16 januari 2024· geen reacties

null

Wil je deze winter op pad met je vriendengroep, studentenvereniging of sportteam? Sta je te popelen om de pistes op te zoeken en daarna lekker de après-ski in te duiken? En zoek je daarvoor een reisorganisatie die precies weet welke Franse skigebieden daar het beste bij passen, zodat je zeker weet dat je tijdens je wintersportvakantie alleen maar gelijkgestemden tegenkomt en dus een de tijd van je leven hebt? Laat Yoonly dan je groepsreis verzorgen!

null

Dit is Yoonly…

Yoonly, een dochteronderneming van Compagnie des Alpes, is marktleider op het gebied van jongeren- en groepsreizen naar skigebieden in Frankrijk. Ze hebben al jaren een uitgebreid aanbod van wintersportreizen tailor made voor 18 tot 30-jarigen. Het aanbod varieert van op maat gemaakte tot kant-en-klare reizen, inclusief busvervoer, accommodatie, skibenodigdheden, skipas en optionele activiteiten in de levendige skigebieden van de Noord-Franse Alpen, zoals Val Thorens, Les Menuires, La Plagne, Les Arcs, Tignes, Alpe d’Huez, Risoul en Les Deux Alpes. Wat Yoonly zo uniek maakt is dat ze, afhankelijk van het skigebied, alles in eigen beheer hebben: van de accommodatie tot de bar, altijd onder begeleiding van ervaren gidsen die 24/7 voor je klaar staan. Daarnaast is de Yoonly après-ski inmiddels berucht, maar geven ook de optionele freeride-stages, paragliding-initiaties of toerskitochten met overnachting jouw wintersportvakantie extra cachet.

null

…en dit zijn de redenen om voor hen te kiezen voor je volgende wintersportvakantie met je vriendengroep

  • Complete pakketreizen naar de Franse Alpen tegen een scherpe prijs (standaard inclusief skipas), speciaal voor studenten en jongeren. Hun reizen focussen zich op ski- én après-ski-ervaringen!
  • Altijd aanbod van busvervoer tijdens de populairste (studenten)weken.
  • De reizen zijn door en voor the young-minded; sfeer staat voorop
  • Gidsen ter plaatse die 24/7 klaarstaan om je te helpen
  • Leuke ter plaatse georganiseerde activiteiten en kortingen bij partners.
  • Je verblijft in jongerenresidenties of hun eigen hostels: in Risoul overnacht je bijvoorbeeld in een apart-hostel concept mét geïntegreerde bar en restaurant, gezellige gemeenschappelijke ruimtes met diverse gezelschapsspellen…

null

Wintersport in de Franse Alpen: sneeuwzeker, geweldige pistes en bruisende après-ski

De Franse Alpen, met skigebieden zoals Les Menuires, La Plagne, Les Arcs, Tignes, Alpe d’Huez, Risoul en Les Deux Alpes, zijn een ware magneet voor iedereen tussen de 18 en 30 jaar die op zoek zijn naar hun ultieme wintersportervaring. Door de hoge ligging staan deze gebieden bekend om de extreme sneeuwzekerheid, waardoor skiërs en snowboarders verzekerd zijn van uitstekende pistes gedurende het gehele seizoen. De combinatie van brede en lange pistes biedt zowel beginners als gevorderden eindeloze mogelijkheden. Bovendien zijn de Franse Alpen het thuis van enkele van de meest iconische bergtoppen en uitzichten in de wereld. De Franse Alpen staan ook bekend om hun gezellige sfeer, versterkt door de heerlijke Franse keuken die in vele bergrestaurants te vinden is. Na een dag op de pistes vormen de levendige resorts, met hun bruisende clubs, bars en après-ski het perfecte decor voor een geweldige avond stappen.

null

De wintersportvakantie van je leven

Yoonly heeft zich volledig toegelegd op het creëren van op maat gemaakte wintersportervaringen die 100% gericht zijn op ‘the young-minded’ en doet dat met een diep begrip van wat jonge reizigers zoeken in hun wintersportvakantie. Ze onderscheiden zich door het organiseren van unieke evenementen en festivals specifiek voor jongeren, zoals de Belgian Week, Dutchweek, en speciale après-ski evenementen voor studenten en studentenverenigingen. Bovendien is Yoonly de drijvende kracht achter het grootste studentenevenement in Frankrijk, waar maar liefst 1500 jongeren samenkomen. Deze evenementen zijn niet alleen bedoeld om te skiën en snowboarden, maar ook om een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij muziek, cultuur en sport samenkomen in een sfeer die jongeren aanspreekt. Door deze unieke aanpak creëert Yoonly ieder jaar weer hét ultieme wintersportfeest in de Noord-Franse Alpen voor jonge wintersportliefhebbers uit Nederland en België!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie