Nu bij sunweb: gratis skigarantie!

gesponsord op 14 oktober 2021· geen reacties

VAYA Fieberbrunn
VAYA Fieberbrunn

Boek tot 15 november bij Sunweb en ontvang gratis skigarantie! Wintersport zonder sneeuw is natuurlijk een lastig verhaal, dat weten ze ook bij Sunweb. Maar als je te lang wacht met boeken heb je kans dat je geen accommodatie hebt. Ook dat maakt wintersport natuurlijk lastig. Daarom biedt Sunweb de skigarantie aan! Ligt er niet voldoende sneeuw? Dan kun jij jouw vakantie kosteloos omboeken.

Ruime keuze

Eén van de grote voordelen van vroeg boeken is natuurlijk de keuze. Zeker voor de drukkere vakantieweken is het moeilijk om een geschikte accommodatie te vinden als je te lang wacht. Daarom is het belangrijk om op tijd de knoop door te hakken, want dan heb je een ruime keuze aan accommodaties in veel verschillende skigebieden. En als je met familie of met vrienden op pad gaat wil je zeker zijn dat je accommodatie aan alle gewenste eisen voldoet. Ook dan moet je op tijd zijn, maar als je vroeg boekt weet je natuurlijk niet of er genoeg sneeuw ligt!

Geweldige ideeën met skigarantie

null

Skigarantie, zo ben je zeker van sneeuw!

Als je voor 15 november je reis boekt bij Sunweb verzeker je jezelf van de gratis skigarantie. Als vier dagen voor vertrek ter plekke minder dan één derde van de liften draait dan kun je omboeken naar een bestemming met meer geopende liften. Zo ben je verzekerd van genoeg sneeuw, ook als je op tijd je wintersportreis boekt!

Alpenchalets Flachauer Gutshof
Alpenchalets Flachauer Gutshof

Wanneer heb je recht op skigarantie

Het spreekt voor zich dat er natuurlijk wel wat voorwaarden aan de skigarantie zitten. Zo moet het hoogste punt van het skigebied op minimaal 2000 meter liggen. Ook geldt de sneeuwgarantie pas als er 4 dagen voor vertrek minder dan ⅓ van de liften draait. Daarnaast geldt de skigarantie tussen 25-12-2021 en 26-03-2022 als je voor 15 november hebt geboekt. Wil je alle voorwaarden van de skigarantie even rustig doorlezen? Klik dan hier.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie