Summit Travel: kennis van zaken, persoonlijke service en soepele annuleringsvoorwaarden!

gesponsord op 10 oktober 2022· geen reacties

Summit Travel verzorgt al meer dan 19 jaar wintersportvakanties voor particulieren en groepen. Het bedrijf is in die tijd enorm gegroeid maar heeft zijn roots nooit uit het oog verloren. Dat wil zeggen: persoonlijke aanpak, medewerkers met kennis van zaken - met veel liefde voor de wintersport - en duidelijke voorwaarden. Dit alles maakt dat Summit Travel een enorme groep trouwe klanten heeft met eigenlijk alleen maar goede reviews!

Kennis van zaken en persoonlijk advies

Alle medewerkers van Summit Travel zijn fervente wintersporters, allemaal met ervaring in de sneeuw in de Alpen. Daarmee weet het team van Summit Travel waar ze het over hebben en zijn ze als geen ander in staat om de perfecte wintersportreis samen met jou samen te stellen. Het team bij Summit Travel kan je overal mee helpen: van accommodatie, skipassen, skihuur en skilessen tot en met vervoer. De persoonlijke en deskundige inzet wordt gewaardeerd door klanten. Met een gemiddelde van 4,8/5 en meer dan 2000 reviews op de teller is het duidelijk: de klanten van Summit Travel zijn erg tevreden! Wil je meer weten over het team van Summit Travel, klik dan hier.

Filzmoos, Ski Amade
Filzmoos, Ski Amade

Handige website

De website van Summit Travel zit duidelijk en goed in elkaar. Zo is het mogelijk om duidelijke selectiecriteria in te voeren. Zo kun je selecteren op de hoogte van het skigebied of het aantal kilometers piste. Maar je kunt ook selecteren op aanbiedingen of een vanaf-prijs. Op deze manier heb je snel een overzicht van geschikte accommodaties en skigebieden.

Zeer goede annuleringsvoorwaarden

Een ander groot voordeel van Summit Travel zijn de duidelijk annuleringsvoorwaarden. Bij een groot aantal accommodaties kun je tot zes weken voor vertrek kosteloos annuleren. Je kunt eenvoudig op deze voorwaarden filteren. Op deze manier kun je nu al, zonder enige stress, boeken en ben je zeker van de gewenste accommodatie maar loop je geen enkel risico. Bekijk de accommodaties met deze goede annuleringsvoorwaarden.

Val Thorens
Val Thorens

Inclusief skipas

Bij Summit Travel kun je eenvoudig en snel een wintersport inclusief skipas boeken. Bij alle arrangementen is een skipas bij de prijs inbegrepen. Erg handig, want dan hoef je dit niet meer te regelen en kun je onbezorgd op wintersport. Zo heb je meteen een duidelijk beeld van de totaalprijs. Maar mocht je nou geen skipas willen, omdat je bijvoorbeeld lekker gaat wandelen dan is dat ook geen probleem, dan kun je ook zonder skipas boeken!

Ook dit jaar ‘gewoon’ coronagaranties

Natuurlijk hoopt iedereen dat corona achter ons ligt. Maar niets is zeker en het zou zonde zijn dat de coronadreiging maakt dat je niet op wintersport kunt. De regels zijn bij Summit Travel logisch, zonder addertjes onder het gras:

  • Zeer soepele standaard annuleringsvoorwaarden;
  • Bij code rood en/of een gesloten skigebied wordt je reis gratis geannuleerd;
  • Bij code oranje mag je gratis annuleren;
  • Gratis annuleren betekent: geld terug (geen voucher);
  • Regels zijn ook geldig voor meegeboekte Transavia vluchten;
  • Financiële zekerheid door SGR-dekking.

Kijk voor meer info en uitleg op de speciale coronapagina van Summit Travel.

Zell am Ziller, Zillertal Arena
Zell am Ziller, Zillertal Arena

Ideale partner voor het organiseren van groepsreizen

Met de kennis en ervaring van Summit Travel is dit bedrijf ook als geen ander in staat om een perfecte groepsreis samen te stellen. De groepsreizen zijn compleet op maat. Summit Travel kan alles precies regelen zoals jij wilt: van accommodatie tot skipassen, van vervoer tot materiaalhuur, van skilessen tot skisafari’s en van een welkomstborrel tot een vergaderruimte. Desgewenst organiseert Summit Travel ook activiteiten en evenementen, zoals een rodelavond, een feestavond, een snowscootertocht, een wijnproeverij of een bbq in de sneeuw. Ben jij dit jaar aan de beurt om het bedrijfsuitje te organiseren? Laat je dan ontzorgen door Summit Travel.

Super aanbiedingen bij Summit Travel

Om het je makkelijker te maken hebben wij vijf geweldige aanbiedingen uitgezocht:

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie