De perfecte accommodatie voor wintersport met een groep, Villa for You heeft ze!

gesponsord op 08 januari 2024· geen reacties

null

Wintersport is meer dan alleen skiën of snowboarden; het is een unieke ervaring die je deelt met familie en vrienden. En daar hoor een perfect, kwalitatief hoogwaardig vakantiehuis bij. Daar kun je uitrusten na een lange dag skiën in de vrijheid en ruimte van je eigen accommodatie, van alle gemakken voorzien. Villa for You, dé groepshuizenspecialist van Oostenrijk, heeft een uitgebreid aanbod vakantiehuizen in een aantal gevarieerde skigebieden. Of je nu op zoek bent naar luxe voorzieningen of naar een knusse, authentieke sfeer, Villa for You verzekert je van hét perfecte verblijf waarbij je een onvergetelijke tijd op en naast de pistes hebt. Daarom zetten we in dit artikel een aantal skigebieden met bijbehorende groepsaccommodaties onder elkaar.

Het voordeel van een groepshuis boeken bij Villa for You

Goed om te weten: een groepshuis is voor Villa for You een huis voor groepen van twaalf personen en meer. Standaard geven ze ook aan als ze een optie hebben om je in meerdere, nabijgelegen, accommodaties onder te brengen. Zo vergroot je je kans om je zoektocht naar je ideale groepsaccommodatie te laten slagen én kun je, als je daar behoefte aan hebt, je groep ook opsplitsen. Ideaal als je liever iets meer privacy hebt, maar wel de gezelligheid wilt van met een groep op wintersport! Dit zijn daarnaast hun beloften:

  • Advies op maat: persoonlijke aandacht en deskundig advies. Ook vrijblijvend!
  • Kwalitatief aanbod: hun team bezoekt alle accommodaties persoonlijk en kent de eigenaren. Zo weten ze wat ze aanbieden.
  • Team van experts: je wordt er persoonlijk geholpen door specialisten in vakantiehuizen met ieder 15 tot 20 jaar werk- en praktijkervaring in de reisbranche.
  • Persoonlijke service: tijdens kantooruren zijn ze op alle mogelijke manieren te bereiken. Bij noodgevallen staan ze zelfs 24/7 voor je klaar!
  • Veilig: je boekt en betaalt in een afgeschermde omgeving (SSL).

Benieuwd naar het aanbod van groepshuizen in Oostenrijk? Bekijk dan eens hun groepshuizengids.

null

Een groepshuis voor families met (kleine) kinderen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor een wintersport voor, bijvoorbeeld, verschillende generaties? Samen met opa en oma de pistes op, terwijl de (klein-)kinderen hun hun eerste afdalingen maken. Villa for You heeft vakantiehuizen bij verschillende kind- en familievriendelijke skigebieden. We lichten er een paar voor je uit:

  • Lungau: in het zuidelijkste puntje van het Salzburgerland vind je deze skiregio, waar de skigebieden Katschberg, Fanningberg en Grosseck Speiereck onder vallen. Makkelijk aan te rijden vanuit Nederland en met meer dan 300 kilometers aan pistes. Vooral rond Lessach vind je erg veel makkelijke heuvels die ideaal zijn voor jonge skiërs.

Villa for You heeft een al een vrijstaand chalet voor 12 personen in Lungau, inclusief tuin en skiberging, vanaf €256 per nacht.

  • Donnersbacher Tauern/Riesneralm: dit is een minder bekend skigebied in de Steiermark dat vooral voor gezinnen veel mogelijkheden biedt. Het skigebied is ideaal voor beginnende wintersporters die rustig aan hun techniek willen werken en voor kinderen. Voor hen is er zelfs een kleine ‘Kinder-Skischaukel’.

Vanaf €234 per nacht kun je in Donnersbacher Tauern/Riesneralm al overnachten in een schitterend vrijstaand chalet voor twaalf personen inclusief tonsauna!

  • Kitzbühel - Kirchberg is natuurlijk één van de bekendste skigebieden onder Nederlanders. Het staat niet alleen bekend om zijn après-ski, maar het is ook zeer geschikt voor kinderen en beginnende skiërs. Er zijn veel blauwe pistes, waar je de fijne kneepjes kunt leren en ook al snel mooie tochten kunt maken. Ook vind je hier meerdere kinderlanden, zowel in het dal als op de berg.

Zin in wat extra luxe? Vanaf €230 per nacht kun je al slapen in een groepshuis voor 14 personen mét sauna en buitenhaard in Kitzbühel - Kirchberg.

null

Een groepshuis voor een sportieve vakantie met je vrienden

Is wintersport voor jou hét moment om jouw vriendengroep weer eens bij elkaar in één ruimte te krijgen? En zoeken jullie dan het liefst naar skigebieden met wat meer sportieve uitdaging? Een beetje off-piste, hier en daar een rode of zwarte piste? Dan zijn dit de skigebieden en vakantiehuizen voor jou en jouw vrienden:

  • Kirchberg - Kitzbuhel: dit skigebied staat bol van de lekkere rode en zwarte pistes. Ook staat de bekende Streif natuurlijk op ieders lijstje. Daarnaast vind je hier ook vele mooie off-piste afdalingen. Zeker op de Kitzbüheler Horn liggen mooie routes!

Altijd al een eens op een boerderij willen overnachten? Dan is deze 13-persoons vakantiewoning, vanaf €236 per nacht, met balkon in Kitzbühel - Kirchberg iets voor jullie!

  • Solden - Ötzal Arena: sportievelingen vinden de meest uitdagende pistes op de Gaislachkogl (ook als je graag off-piste gaat) en de Rettenbachgletscher. Ook vind je één van de beste parken van de Alpen bij de Giggijoch.

Ben je met een hele grote groep op pad? Dan kun je al vanaf €328 per nacht in dit 20-persoonshuis met skiberging terecht.

  • Zillertal 3000: voor gevorderde skiërs is Zillertal 3000 hét skigebied bij uitstek. Het is afwisselend en uitgestrekt en biedt daarom heel veel verschillende opties. Hier vind je ook de pikzwarte Harakiri en de Devil’s Run bij Mayrhofen: allemaal pistes die je een keer gedaan móet hebben.

Een vakantiehuis voor twaalf personen in Zillertal 3000 heb je bij Villa for You al vanaf €236 per nacht.

null

Een groepshuis voor als je op zoek bent naar de beste après-ski

Wat is wintersport zonder après-ski? Voor jou en jouw vriendengroep niet bijzonder veel. Daarom zoeken jullie iedere winter een skigebied waar je niet alleen kunt genieten van de sneeuw, maar toch ook lekker los kunt gaan als de zon achter de bergen verdwenen is. En dan wil je een vakantiehuis waar jullie gezellig samen kunnen naborrelen of uitbrakken als jullie (eindelijk) besluiten naar huis te gaan. Dit zijn daarvoor de beste skigebieden in Oostenrijk:

  • Mayrhofen is één van de populairdere après-ski bestemmingen van de Alpen. Aan het einde van de middag kun je op heel veel plekken terecht, waarna het doorgaat tot in de allerkleinste uurtjes, als de discotheken open gaan en het échte nachtleven begint.

In de buurt van Mayrhofen kun je al vanaf €210 per nacht slapen in een ruim twaalfpersoonsappartement.

  • SkiWelt Wilder Kaiser Brixental: in elk dorp van de SkiWelt kun je na het skiën wel een gezellig biertje drinken, maar de après-ski in Westendorf spant de kroon. Zowel direct na het skiën, als 's avonds gaat hier het spreekwoordelijke dak eraf.

Tussen Westendorf en Brixen im Thale kun je al met twaalf personen overnachten vanaf €192 per nacht!

  • Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn. Met name in Saalbach en Hinterglemm vinden groepen alles voor als je op zoek bent naar een paar biertjes aan het einde van een dag. Inclusief gratis feestgarantie!

In Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn heeft Villa for You een luxe twaalfpersoonsappartement al vanaf €163 per nacht.

null

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie