Zo haal je nóg meer uit je wintersportvakantie in Ski amadé

gesponsord op 02 november 2023· geen reacties

null

Bereid je voor op een adembenemende winteravontuur in Ski amadé, het pareltje van de Oostenrijkse Alpen! Als wintersportliefhebber ben je ongetwijfeld op zoek naar de ultieme bestemming, en Ski amadé biedt precies dat. Met slechts één skipas ontgrendel je de deuren naar een ongelooflijke 760 kilometer aan prachtige pistes, verspreid over vijf afwisselende skigebieden, en kun je profiteren van het gemak van maar liefst 270 moderne skiliften die toegang geven tot 356 perfect geprepareerde pistes. Deze overvloed aan skiopties is slechts het begin van wat deze regio te bieden heeft. Of je nu een doorgewinterde skiër bent of voor het eerst de bergen verkent, Ski amadé belooft een winterse droom die al je verwachtingen zal overtreffen, of je nu met je gezin op wintersport gaat of spanning en sensatie zoekt. Lees verder om te ontdekken waarom dit skigebied zo speciaal is en wat ze dit jaar voor extra mogelijkheden bieden!

null

Word lid van de my Ski amadé Friends club en geniet van extra voordelen

Goede vrienden zijn belangrijk. Daarom viert Ski amadé de loyaliteit van zijn terugkerende gasten en verwelkomt het nieuwe bezoekers met leuke aanbiedingen en talrijke voordelen met de Ski amadé Friends Club. Alle gasten en - dit is nieuw voor het komende seizoen - ook gezinnen kunnen van deze voordelen profiteren. Voor deze laatste groep wordt dit seizoen de “Family Member Card” geïntroduceerd. Dit is een gepersonaliseerde KeyCard voor gezinnen, waarmee iedereen in het gezin profiteert van speciale voordelen. Ben je voor het eerst in één van de vijf skigebieden van Ski amadé, Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig en Großarltal, op wintersport? Dan kun je ook al lid worden van de Ski amadé Friends Club. Hiermee krijg je kortingen op skihuur bij één van de 32 INTERSPORT RENT shops en bij andere winkels in de regio, gratis piste-redding, toegang tot de online ticketshop en exclusieve nieuwsbrieven met aanbiedingen voor skipassen, vakanties en partneracties. En: als je in de zomer ook in deze regio op vakantie bent, dan gelden de voordelen van deze pas ook nog!

null

TASTE Ski amadé: Stop, schenk in en geniet

Tijdens het skiën hoort een bezoek aan een rustieke hut of een modern bergrestaurant er gewoon bij. Hier kun je ontspannen, genieten van het prachtige berglandschap en je culinair laten verwennen. Wat maakt een stop in de skigebieden van Ski amadé zo bijzonder? De Oostenrijkse gastvrijheid en de perfecte service waar je op kunt vertrouwen. De koks leggen veel nadruk op het gebruik van regionale, seizoensgebonden en duurzame ingrediënten.Ski amadé skigebieden zijn er trots op hun gasten te verwennen met hoogwaardige culinaire ervaringen. Om het culinaire gedeelte van de wintersport wat beter te benadrukken heeft Ski amadé 13 plezier-skiroutes in haar vijf regio’s in het leven geroepen. Tijdens deze routes geniet je bij iedere stop van traditionele gerechten tot innovatieve creaties - hier is voor elk wat wils. Of ga op bezoek bij de ‘Hoogste boerenmarkt van de Alpen’ tijdens de Ski und Weingenusswoche, van 9 tot en met 16 maart 2023 en geniet van alle lokale producten die daar worden aangeboden. Sowieso is deze week een must voor iedereen die van lekker eten houdt: ieder jaar stellen talrijke hotels speciale culinaire arrangementen samen en nodigen de gecertificeerde Genusspartner-hutten in de skigebieden in de vijf regio’s uit voor een culinaire topontmoeting onder het motto “Skiën en Oostenrijks wijngenot”. Dit jaar zijn er maar liefst 26 culinaire partners betrokken bij deze week!

null

Met Ski amadé SENSATIONS begint je vakantievoorpret al meteen

We begrijpen dat voorpret voor je wintersportvakantie bijna net zo belangrijk is als de vakantie zelf. De Ski amadé SENSATIONS ondersteunen je in deze voorpret. Hiermee kun je namelijk, in de Ski amadé Guide App, al van tevoren nadenken over je wintervakantie en je persoonlijke bucketlist samenstellen. De Ski amadé SENSATIES worden overzichtelijk per regio gepresenteerd, je selecteert de SENSATIONS die jij op jouw vakantie wilt beleven en scant hem met een QR-code als je deze hebt afgevinkt. Deze wordt dan opgeslagen in je persoonlijke profiel. Hoe meer bezochte SENSATIONS, hoe groter de prijzenpot. De Challenge is verdeeld in drie categorieën: Goud, Zilver en Brons. Als de ultieme SENSATIONS-jager kun je de “Gold Status” krijgen met een bijbehorend certificaat om te delen. Je dingt zo mee naar skivakanties incl. skipassen, Ski amadé ALL-IN Card Gold en White, Atomic ski’s, Komperdell skistokken en nog veel meer.

null

RIDE Ski amadé: voor de freestylers met de beste tricks en jumps

In één van de tien snowparks, op de 13 funpistes en funcross-routes van Ski amadé kunnen freestylers samenkomen en zich meten met hun community. Tussen januari en maart 2024 zijn er verschillende populaire snowpark-evenementen waaruit je kunt kiezen om samen met vrienden de beste RIDE-avonturen te beleven. Zowel professionals als amateurs hebben de mogelijkheid om samen sprongen in het snowpark uit te proberen. Als je een boarder of freeskiër bent en je hebt echt een paar coole sprongen, moet je meedoen aan de “Cash4Tricks Tour”, die negen gastoptredens maakt in alle snowparks van Ski amadé, of aan de vele freestyle-evenementen. Door intensief aandacht te besteden aan RIDE en Freestyle is Ski amadé erin geslaagd steeds meer kinderen en jongeren te interesseren voor skiën, dus ook voor freestylers is Ski amadé ook deze zomer dé bestemming!

Tip: pak die vroegboekbonus!

Vanaf oktober 2023 kunnen je je Ski amadé kipas weer voor een speciale prijs online reserveren met de online vroegboekbonus. Met andere woorden: hoe vroeger je je skipas online boekt, hoe groter de kans op korting. Aan de kassa’s worden de skipassen nog steeds tegen de vaste prijs aangeboden.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie