Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is een veelzijdig gebied waar iedere wintersporters iets van zijn gading vindt! Pisteskiërs vinden hier 270 kilometer aan pistes, uit te breiden naar 408 kilometer, kinderen vinden de perfecte speelweides en freeriders hebben hier afdalingen voor een heel leven! Kortom afwisseling voor iedereen. Dit zijn 7 redenen waarom je Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn echt moet overwegen voor jouw volgende wintersportvakantie.

1. Groots

Met 270 kilometer aan pistes en 70 moderne liften is Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn een groots skigebied. Genoeg om mooie tochten te maken en je helemaal uit te leven.

2. Nog wat groter

Maar stel dat je dit de 270 kilometer aan pistes niet genoeg vindt, dan kun met de Ski ALPIN CARD gebruik maken van maar liefst 408 kilometer aan pistes! Met deze pas kun je gebruikmaken van de Kitzsteinhorn - Maiskogel, Schmitten - Zell am See en Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Deze regionale pas is te koop als dag- en meerdaagse skipas. Door de liftverbinding van Viehhofen (behorend bij Saalbach) met Zell am See ben je nu sneller dan ooit van het ene in het andere skigebied.

3. Ook geweldig zonder te skiën

Even een dagje niet skiën of boarden? Dan ben je hier ook op het goede adres. Dompel je onder in een echt winterwonderland op sneeuwschoenen. Geniet van heerlijk sportief langlaufen. Of knal met familie en vrienden over de rodelbaan naar beneden. Wie voor nog meer actie en plezier gaat, komt aan zijn trekken tijdens het snowtuben, een vlucht met de Flying Fox XXL of een tochtje met Timoks Alpine Coaster.

4. Heerlijk eten en drinken

Natuurlijk wil je ook tussen het skiën en snowboarden af en toe uitrusten met een hapje en een drankje. Dat kan hier prima. Met maar liefst 60 gezellige skihutten is er altijd een leuke berghut dichtbij. Met hun geweldige keuken, stijlvolle aankleding en een geweldig panorama zijn dit allemaal aanraders.

5. Gemaakt voor famillies

Het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is een paradijs voor kinderen van groot tot klein, of ze nu voor het eerst op de ski’s staan of al in volle vaart naar beneden knallen. Van de 270 kilometer aan pistes zijn er 140 blauw, dit maakt dat kinderen snel mee op pad kunnen. De 70 moderne liften staan garant voor het veilig naar boven brengen van de kleintjes! De vele ludieke pistes, snowparks en pistes voor speedskiërs bieden volop afwisseling, actie en plezier. En niet onbelangrijk: met de gratis miniAlpini Card, de Junior XPLORE CARD of de Paasbonus skiën kinderen met aantrekkelijke kortingen in het coolste skigebied van de Alpen. Daarnaast zijn er hotels die zich in gezinnen hebben gespecialiseerd en zeer goede skischolen waar ze op een speelse manier leren skiën. Zo wordt de gezinsvakantie onvergetelijk!

6. Een echt freeride mekka

Verse poeder, de ideale run en het gevoel helemaal vrij te zijn! Een grote grijns is gegarandeerd na het voltooien van een perfecte freeride run in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Fieberbrunn is een waar freeride mekka. Je vindt hier talloze off-piste mogelijkheden gecombineerd met het adembenemende decor van de Kitzbüheler Alpen. Natuurlijk hoort hier ook veiligheid bij! Het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn heeft een eigen Freeride Park, ontelbare freeride routes van verschillende moeilijkheidsgraden, een infopoint, lawinepieper zoekvelden & checkpoints.

7. Snowparks voor iedereen!

Wil je leren springen, of draai je je hand niet om voor de allerhoogste kickers en tables? Dan zit je in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn ook helemaal goed. Je vindt er verschillende geweldige snowparks: het Easy Park voor beginnende freestylers, het Nitro Snowpark voor de specialisten en het Freeride Park voor de backcountry-riders. Kortom ook voldoende afwisseling voor de freestylers!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie