Appartement huren

Dit onderwerp gaat over de bestemming Skiliftkarussell Winterberg

Hoi!

Dit is de eerste keer voor ons Winterberg, wij zoeken een appartement/huisje voor een week. Maar welk gebied moeten we dan zoeken nabij een skigebied? We zijn met 2 kinderen, 4 en 7. En zijn anders de skigebieden makkelijk met de auto te bereiken?

Alvast bedankt!

Hoi, het is vrij simpel; je gaat op loopafstand van de piste zitten of je gebruikt de auto of skibus (denk dat die rijdt in Winterberg, eigenlijk nooit gebruikt).

Bij gebruik van een appartement wat wat verder weg ligt ben je (fors) goedkoper uit, maar dan heb je dus vervoer nodig. En in bepaalde periodes is het zó druk dat je in allerlei file- en parkeerellende terecht komt als je wat later bent.

Dat is je eigen afweging.

landal winterberg. Kan er ook nog een keer gezwommen worden. Direct aan de piste.

Wij gingen met onze kids van 4, 6 en 8 naar Neuastenberg, logeerden op de piste in Residence Astenberg. Daar zijn verschillende appartementen te huur die je kan huren via vb belvilla maar ook via particulieren. Vanuit Neuastenberg ben je op 10 minuten in Winterberg met de auto (vroeg vertrekken als je geen parkeer ellende wil!), of je kan ook de bus nemen. Maar als er voldoende sneeuw ligt is Neuastenberg ook erg leuk, en de skischool is er prima. In het weekend was het er druk, tijdens de weekdagen in de carnaval vakantie best wel rustig. We zijn toen 1 dagje naar Winterberg geweest, maar het was er zo druk dat we na de lunch zijn teruggekeerd naar Neuastenberg waar het lekker rustig was.
In Winterberg zelf denk ik ook aan Landal Winterberg.

Wij zitten in februari ook een midweekje op het Landal park. Niet de goedkoopste optie, maar wel erg makkelijk.

Plaats een reactie