Winterberg in de zomer

Dit onderwerp gaat over de bestemming Skiliftkarussell Winterberg

Hoi,
Niet echt een wintersport vraag maar eentje voor de zomermaanden. In augustus gaan we een weekje naar Winterberg met 2 kleine kinderen (8 maand en 3 jaar).
Ik ben op zoek naar de mooie plekjes om te wandelen/spelen/zwemmen/eten&drinken/etc.
Bij de Kappe heb je natuurlijk een heel park met allerlei activiteiten.

Wie heeft goede tips?

Winterberg heeft in de zomer meer dan genoeg te bieden @maarten2014 , check ook eens https://www.bergsport.nl/regios/winterberg ! Op de Kappe kun je rodelen, vliegen door het bos met de Fly Line en is de Panorama Brug met kids wel echt tof! Aan de andere kant van het skigebied kun je weer wat lekkerder wandelen.

Bedankt voor de link!

Downhillen in Winterberg of Willingen, de Astenkick zipline in Altasberg. Rodelen in Winterberg of Sternrodt, wandelen bij de bruchhauser steinen of over de rothaarsteig, Lekker zwemmen of watersporten in de Hennesee of bij slecht weer in het leuke zwembad het Sauerlandbad in Schmallenberg. Een bezoekje aan pretpark Fort fun. Een bezoek aan het wintersportmuseum in Neastenberg. Een bezoekje aan de ertsmijn van Ramsbeck. Kortom genoeg te beleven.

Born to Ride

Tip,
Boek een accommodatie die is aangesloten bij de Sauerland Sommer Card.
Meer dan 50 gratis belevenissen en forse korting op FortFun

Op de Brabander site lees je er alles over maar veel pensions en appartementen bieden deze kaart ook gratis aan. https://brabander.nl/gratis

Grussgott.... Ach, geht der Lift so hoch?

Plaats een reactie