Oefenliftjes onderaan de lift (Bramberg Am Wildkogel)

Dit onderwerp gaat over de bestemming Wildkogel Arena

Beste mensen

Volgend jaar gaan wij naar Hollersbach in Oostenrijk. Bramberg am Wildkogel is dan het dichtbij zijnde skigebied waar je kan komen zonder dat je eerst een grote lift moet nemen (zoals de lift in Hollersbach naar het KitzSki gebied).

Wij zitten met een aantal beginnende skiërs waarvoor het interessant zou zijn mochten er in het dal aan de lift al oefenpistes zijn i.p.v. enkel boven op de berg, zoals je die hebt in Jochberg in het KitzSki gebied (deze zijn zelfs gratis te gebruiken).

Weet iemand of dat er ook is in Bramberg am Wildkogel? Bijvoorbeeld een rolliftje? Op de pistenkaart zie ik daar aan de andere kant van de weg enkele oefenliften maar dat lijkt me minder interessant voor de groep aangezien dit aan de andere kant van het dorp ligt.

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Maarten.

Direct onder aan de piste niet, maar zoals je zegt aan de overkant van de weg ( moet er ook maar voldoende sneeuw liggen, want zo hoog is het daar in het dal niet) Bij Neukirchen zijn er ook 2 beginnersweidjes, maar daar geldt eigenlijk het zelfde voor.

I am a skiing dad, just like a normal dad. Except much cooler | retired :-(

Aan de overkant in Bramberg (Wennser Gletscher) wordt actief besneeuwd. De trein stopt voor de lift, dus is goed te bereizen. Leuk voor kinderen. Echter is de Panoramabahn omhoog ook niet zo beroerd hoor. Leuke oefenweide boven.

Plaats een reactie