Lunchen Sölden: reserveren of binnenlopen?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Sölden

In andere skigebieden lopen we er wel eens tegenaan dat je niet overal zomaar kunt binnenlopen voor de lunch, maar dat je moet reserveren. Er zijn dan ook weer plekken waar je juist niet kunt reserveren, omdat het daarvoor te druk is.

Wat is jullie ervaring in Sölden? Kun je overal gewoon binnenlopen? Of is reserveren de norm?

Bij Gampe Thaya zou ik wel reserveren. Is erg de moeite waard - bijvoorbeeld het fantastische ontbijt op de berg nadat je eerst 1,5u keihard hebt geknald :-)

Ik heb nog nooit in mijn leven ergens op de piste gereserveerd.
In Sölden is Gampe Thaya inderdaad een aanrader, staat bekend om de Kaiserschmarrn. Is alleen niet heel groot, dus kans dat het vol is (weet niet wanneer je gaat).
Verder zou ik Bubi’s Schi & Almhütte aanraden, dit ligt meer in een uithoek dus minder druk. Echte traditionele tent.
Boven aan de gondels en bij de gletschers zijn zo’n grote restaurants dat je altijd wel kan binnenlopen zonder reserveren. Dit zijn alleen niet de restaurantjes die ik persoonlijk zou aanraden.

Plaats een reactie