winter job housekeeping

Dit onderwerp gaat over de bestemming La Grave La Meije

Ter aanvulling van ons team zijn we voor het komende winter seizoen 2023 op zoek naar twee gemotiveerde medewerkers voor het housekeeping team.

We zoeken medewerkers met een zekere enthousiasme voor huishoudelijke taken en een goed oog voor detail.

Je werkt hoofdzakelijk in de ochtend en je bent dan meestal rond het middag uur klaar. Dat geeft genoeg tijd om 's middags van de bergen te genieten of je favoriete bergsport uit te oefenen, te genieten van de après-ski in het dorp en nieuwe vrienden te maken. Meestal zijn er maar één of twee grote dagen per week op wisseldagen, waar je van 's morgens vroeg tot laat in de middag werkt.

Hoewel housekeeping de primaire focus zal zijn, is het ook mogelijk dat je zo nu en dan 's avonds meehelpt bij de afwas of gevraagd wordt bij andere ad-hoc taken mee te helpen.

Wij bieden een prettige werksfeer in een klein, gezellig en gemotiveerd internationaal team.
Naast je maandelijkse salaris bieden we ook kost en inwoning.
Het hotel opent deze winter begin januari tot eind april, maar de start- en eind datum om te komen werken kunnen worden aangepast. Verlenging inclusief het zomer seizoen behoort ook tot de mogelijkheden.

Hotel Auberge Edelweiss is gelegen in La Grave, in de Franse Alpen. Het dorp staat wereldwijd bekend om zijn off-piste domein en is het mekka voor freeriders.
Het hotel is een klein familiehotel met een reputatie voor z’n goede keuken en z’n uitbegreide wijnkaart. De algehele sfeer is ontspannen en relaxed. Meer informatie over onze auberge vind je op www.hotel-edelweiss.com

Als je denkt dat deze baan iets voor jou is, dan horen we graag je persoonlijke motivatie om bij ons te komen werken. Deze kun je met je CV en een representatieve foto per email sturen naar Marlon: info@hotel-edelweiss.com
We horen graag van je!

Plaats een reactie