Skipas paradiski 6 dagen

Dit onderwerp gaat over de bestemming La Plagne

Vorig jaar zijn wij geweest en dacht een promo gezien te hebben van als je een skipas koopt voor minimum 6 dagen paradiski (la plagne en les arcs) dat je de dag voorafgaand bij start skipas je 4 uur in de middag gratis erbij kreeg. Klopt dit?

Ja. https://www.skipass-laplagne.com/fr/tarifs (geel blok, rechts).

Geraertshoven op 17 aug 2022 08:11

Oke bedankt had die site nog niet gezien, zat op een andere site te kijken 😬

Vanuit www.paradiski.com word je hiernaar doorverwezen als je een skipas wilt kopen (indien je verblijft in het La Plagnegebied). Indien je in het Les Arcsgebied verblijft dan zul je doorverwezen worden naar een site van Les Arcs.

Wellicht nog een tip: het gebied heeft ook de skipas “Ski à la carte”. Een skipas waarbij je alleen die dagen betaalt die je ook daadwerkelijk skiet. Ideaal als je meerdere dagen niet kunt skiën vanwege bijvoorbeeld slecht weer of na een blessure/ ongeluk. En met één en dezelfde pas kun je gaan skiën in de gebieden Paradiski, 3 Vallées, Tignes-Val d’Isère. En na 4 dagen skiën kost de 5e dag slechts 1 Euro.
Wij hebben deze pas afgelopen winter gebruikt, eerste week in 3 Vallées en 2e week in Tignes-Val d’Isère. In totaal heb ik 5 dagen in 3 Vallées en 4 dagen in Tignes-Val d’Isère geskied en heb ik minder dan 450 Euro betaald. Een echte aanrader dus!!

Plaats een reactie