Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Dronken, schaars geklede wintersporter zwerft rond over piste

Edo op 28 februari 2022· geen reacties

null

Waar in carnavalvierend Nederland menigeen zijn kleding met zorg uitkoos, deed een dronken Duitse wintersporter afgelopen zaterdagavond in het Oostenrijkse Saalbach juist het tegenovergestelde. In het begin dwaalde de schaars geklede man wat rond over de piste, waarna hij inbrak bij het dalstation, om zich uiteindelijk op te warmen bij de politie.

Angstaanval door drankgebruik

De 28-jarige kreeg kort na 01.00 uur ruzie met andere huisgasten in een accommodatie in Saalbach. Door overmatig alcoholgebruik kreeg hij uiteindelijk angstaanvallen en verliet hij de accommodatie op 1.500 meter boven zeeniveau. Hij vertrok alleen met pantoffels, broek en shirt aan over de skipiste richting het dal.

Inbraak dalstation

Aangezien dit uiteraard te koud is, brak hij in bij het 100 meter lagergelegen dalstation. Bij het zoeken naar kleding beschadigde hij verschillende elektronische apparaten en nam uiteindelijk een paar rubberen laarzen en een jas mee.

Opwarmen op politiebureau

Kort na 5 uur in de ochtend zocht hij hulp en een manier om zich op te warmen op het politiebureau van Saalbach. Daar bekende de Duitser de materiële schade. Volgens de politie heeft hij de schade aan de liftmaatschappij volledig goedgemaakt, meldde Salzburg.ORF

Noot van de redactie

Het merendeel van de artikelen op Wintersport.nl is volledig onafhankelijk geschreven. Dat geldt ook voor dit artikel. Er is geen enkele vorm van bemoeienis geweest, wél ondersteun je ons door op de links in dit artikel te klikken en een aankoop te doen. » Lees meer

Edo
is de hoofdredacteur van Wintersport Magazine maar voelt zich ook prima thuis op het internet

Plaats een reactie