Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Filzmoos viert partnerschap met SnowWorld met openingsevent in Amsterdam

Roel op 11 oktober 2022· geen reacties

Filzmoos is de komende 10 jaar verbonden aan SnowWorld
Filzmoos is de komende 10 jaar verbonden aan SnowWorld

Het Salzburgse Filzmoos is de komende 10 jaar verbonden aan skihallengigant SnowWorld. Komend weekend (15 en 16 oktober) wordt het partnerschap in SnowWorld Amsterdam gevierd met een groot evenement, de Filzmoos Winteropening.

Filzmoos-panorama

Vandaag maakte SnowWorld bekend dat zij een 10-jarige overeenkomst heeft gesloten met het Oostenrijkse Filzmoos. SnowWorld Amsterdam, in recreatiegebied Spaarnwoude, zal de komende jaren haar gasten onderdompelen in de entourage van Filzmoos. In het oog springt de bouw van een nieuw panorama rond de pistes, waarin het winterlandschap van Filzmoos rondom zichtbaar wordt. Daarnaast brengt Filzmoos in de samenwerking bijzondere extra activiteiten, zoals live entertainment, speciale gerechten en voordeel op reizen naar Filzmoos. Het skidorp versterkt hiermee haar bekendheid onder Nederlandse wintersporters en wil zich nadrukkelijker presenteren als bestemming voor gezinsvakanties.

Bron: facebook.com/filzmoos.ski
Bron: facebook.com/filzmoos.ski

De skihal in Amsterdam krijgt de komende tijd een heel andere aankleding
De skihal in Amsterdam krijgt de komende tijd een heel andere aankleding

Filzmoos richt zich nu al sterk op families. Deze doelgroep is ook vertegenwoordigd in SnowWorld Amsterdam waar veel beginnende wintersporters skilessen nemen. Beide bestemmingen slaan nu de handen in één om die beleving nog completer te maken.

Filzmoos Winteropening in SnowWorld Amsterdam op 15 en 16 oktober

Om de start van de samenwerking te vieren organiseert Filzmoos een feestelijke winteropening op zaterdag 15 en zondag 16 oktober. De hele dag kunnen bezoekers typisch Oostenrijkse gerechten proeven en genieten van een professioneel demo-skiteam uit Filzmoos. Daarnaast is er live muziek en deelt Filzmoos al haar kenmerken en bijzonderheden dankzij de aanwezigheid van de lokale VVV. Het evenement is gratis te bezoeken, voor toegang tot de pistes zijn tickets te koop op snowworld.com/amsterdam.

Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie