Tussenstop

Goedemorgen, wij gaan volgende week naar Mittelberg. Kan iemand een weg hotel aanraden? We willen vrijdag al gaan rijden en dan zaterdag nog maar een klein stukje.

Ik zou gewoon eerst bedenken waar je ongeveer zou willen zijn als je gaat overnachten. Als wij pas na schooltijd gaan rijden overnachten we in de buurt van Ulm, maar als je eerder vertrekt wil je misschien al verder zijn. Dan op een site als booking of Trivago eens kijken welke hotels er zijn , en of ze beschikbaarheid hebben. Aangezien komend weekend een van de drukste weken gaat zijn, zal er niet zo heel veel meer zijn. Met hoeveel ben je, wil je met het hele gezin op een kamer?

Wij hebben vaker in Hotel Restaurant Löwen in Ulm overnacht (http://www.hotel-loewen-ulm.de/index.php/en/about-us). Prettig hotel voor één nacht, rustig gelegen in de binnentuin van een oud klooster, prima onsite restaurant. Gratis en veilig je auto parkeren recht voor de deur. En vanuit Ulm nog maar een kort stukje naar het KWT. Echt een aanrader!

… in Ulm …

Wren op 07 feb 2024 12:21

Denk wel aan je Umweltplakette (milieusticker) die verplicht is zodra je in en door Ulm rijdt.

*bericht bewerkt door Jay op 07 feb 2024 12:39

Dank je wel voor de reacties. Het liefst ongeveer anderhalf uur er vanaf.

Even ervan uitgaand dat je met een gezin bent. JUFA hotel in Kempten. Hebben familiekamers en gratis toegang tot zwembad.
Pizzeria aan de overkant van de straat.

Fun Lovin' Skier

Dank je! Dat ziet er zeker goed uit.

Plaats een reactie