Ervaringen Skifriends - evt andere tips skireis met bus/trein

Afgelopen paasvakantie gingen we als gezin voor het allereerst een paar dagen skiën, in Les Sybelles. Het smaakt naar meer en zijn nu dus op zoek naar een skireis met bus (of evt trein), wss week na nieuwjaar (of evt shortski dan ergens). We zijn allen nog beginnende skiërs, dus makkelijke pistes zijn een must. Verder genoten we met Pasen van pistes en skilift dichtbij het hotel, dus ook deze keer liefst geen busje moeten nemen naar de pistes.
Op de zoektocht kwamen we oa Skifriends tegen. Hebben jullie hier ervaringen mee, of eventueel tips voor andere aanbieders?

Kijk ook eens op ‘carolusski.be’ , zeer goede ervaringen met deze organisatie.

Diverse malen mee geweest met skifriends en ook landscape ski.
Sleepclass, dreamclass, diverse bestemmingen

stuur maar pb.

Born to run. B.S.

Wij hebben goede ervaringen met skifriends. Afgelopen jaren naar Passo del Tonale geweest, met de bus. Hotel lag op wandel afstand van de liften, en het gebied heeft vrij veel blauwe pistes. We vonden het prima voor de kinderen. Lessen waren top en de kinderen vonden het de max. Zeker een aanrader!
Het aanbod aan organisaties is vrij groot, je hebt ook nog josk, snowmania, vos travel, actionski, flandersski, …

Dank jullie wel voor de reacties! Het zette me al wat meer op weg in mijn zoektocht. Er blijven nog wel veel bomen om ook wat bos te zien, maar komt goed ;)

Reis organisaties genoeg… kijk ook zeker eens bij Famiski. efkes reclame maken

Plaats een reactie