Huren bij D'store

Voorgaande jaren hebben we voor onze kids steeds materiaal gehuurd op de bestemming. Volgend seizoen gaan we in een kleiner dorp in Zwitserland zitten met slechts 1 sportwinkel en vraag mij af of het niet beter is om in Belgie te huren…Het zou om ski’s, boots, stiks en helmen gaan voor onze 3 kids (3, 7, 8). Iemand ervaring met D’store (of AS adventure eventueel)?

Geen specifieke ervaringen, maar over het algemeen huren in Nederland(of België): oude rommel, bijna net zo duur, je moet er alsnog mee slepen, bevalt het niet dan kun je niks omruilen en bij een defect sta je te kijken met de meuk.

Dus mijn tip: huur op locatie, of koop (deels) eigen materiaal.

In principe is mijn tip ook om het ter plaatse te huren maar toen ik in Laax de huurprijzen hoorde, viel ik toch achterover. Gelukkig hebben we eigen materiaal, maar 350Fr p.p. per week is wel erg veel. Voor dat geld heb je, zeker voor kleine kinderen, eigen materiaal.

Dus ik zou in dit geval zeker niet ter plaatse (Zwitserland) huren. D’store ken ik niet op vlak van verhuur.
A.s. adventure zou ik afraden, duur voor wat je krijgt.

Net andere ervaring met AS : week skiset voor 50 euro. Geen topmateriaal maar wel goeie prijs.

Heb ooit in dstore gehuurd en had toen top materiaal (ski’s waren nieuw en kosten 1000 euro) maar denk dat dat uitzonderlijk was :p. Maar prijs is idd goedkoper dan ter plaatse en zeker voor kinderen lijkt me dat op zich niet erg als het materiaal niet laatste nieuwe is.

Net andere ervaring met AS : week skiset voor 50 euro. Geen topmateriaal maar wel goeie prijs.

Robin op 15 apr 2017 16:58

Omdat we al verwacht hadden dat de kwaliteit niet wauw zou zijn, hadden we een duurdere klasse gekozen. Maar het 1ste klasse materiaal was slechter dan 3de klasse in Oostenrijk. Dan is 80€ ineens veel geld voor “top materiaal”

Ik heb ooit een keer bij AS in België gehuurd, 2 weken op voorhand alles gepast tot ik op de bestemming zag dat mijn skischoenen een maat verschil hadden… Niet echt voor herhaling vatbaar dus.
Verder wel bij de gespecialiseerde skiwinkel wel eens een aantal latten gehuurd met wat vrienden om onderling te testen. Dit is wel een aanrader ;)

Voor de kinderen hebben ze hier ook wel skimateriaal maar zoals hierboven gezegd moet je de berekening maar eens maken.
De skis voor de kleinste huur je in sommige skishops zelfs gratis als je nog voor 2 anderen huurt.

Plaats een reactie