Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Verbier kondigt vroege opening aan

Roel op 10 november 2022· geen reacties

Lac des Vaux, Verbier (CH)
Lac des Vaux, Verbier (CH)

Door de recente sneeuwval heeft het Zwitserse Verbier een vervroegde opening aangekondigd. Morgen, vrijdag 11 november, gaat de Lac des Vaux piste open. Gedurende de maand november zal deze ieder weekend geopend zijn.

Lac des Vaux

Dankzij de sneeuwval en het kunnen maken van kunstsneeuw heeft Verbier, onderdeel van Les 4 Vallées, besloten een deel van het skigebied alvast te openen. Het gaat om de Lac des Vaux piste en Lac des Vaux 1 stoeltjeslift. Beiden zijn geopend van 9u tot 16u. Om dit te vieren krijgen de eerste skiërs die vrijdagochtend aankomen gratis koffie en croissant. Bovendien wordt er 20% korting gegeven op de dagpas voor Verbier.

Vanaf 3 december dagelijks open

Ook de rest van november zal de piste geopend zijn in de weekenden (zaterdag en zondag). Daarna is de Attelas-Ruinettes deelgebied mogelijk aan de beurt. Dit deel wordt geopend zodra de sneeuwcondities het toelaten. Vanaf 3 december is het skigebied dagelijks geopend.

Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Plaats een reactie