Zomerskiën is iets bijzonders. Skiën in Schotland is eveneens iets aparts. Samen is het nog veel raarder. Maar het kan en voor voorjaarstoerskibegrippen ziet het er niet eens zo heel erg slecht uit. Een erg leuk filmpje met mooie afdalingen op Schotlands hoogste berg. Trouwens, waarschijnlijk is het toerskiën op deze berg in de zomer een stuk prettiger dan in de winter. Want zoals iedereen weet kunnen de condities nogal beestachtig zijn in Schotland. Een heel gaaf filmpje duidelijk gemaakt door ski-freaks. Heerlijk…

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Best wel vet

Gang is alles

woooow, zooitje schotse bikkels! Ik mis alleen de kilts! :D
Lekker skiën lijkt het mij niet trouwens.

Het skiën is leuk, het klimwerk nog leuker!

Respect, op 0:38 die klim, even zonder zekering of iets, dik respect voor deze mannen, knap ook dat je net zulke stalen balen overigens nog zo steil omhoog kan klimmen.

don't count the days, make the days count !

Dat ze daar nog geen zomerskigebied van hebben gemaakt, gat in de markt! :)

Zoooooo! Die hebben echt wel lol!

mama on a mission in the snow

Geweldig! En er ligt ook nog een flink pak sneeuw ook. En die wandelaars/toeristen daar ook bovenop die berg kijken wat er allemaal aan de hand is, hahaha :)

Carnas on Tour

Ik heb daar eind april ook boven gestaan, toen met nog ruim anderhalve meter sneeuw op de top en een zeer gevaarlijke wechte waardoor je niet eens kon skiën op het punt waar zij nu naar beneden gaan! Er zit aan de achterzijde van die berg ook een skigebied wat toen nog voor 90% open was. Helaas heb ik de latten niet onder kunnen klikken.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie