Kom naar de DAKA Winteropening 2023 in Sölden!

gesponsord op 25 september 2023· 1 reactie

null

Van 4 tot 7 november 2023 opent DAKA het wintersportseizoen in het Oostenrijkse Söldenen daar kun jij bijzijn! Tijdens deze dagen kun je vast de allernieuwste gear testen terwijl je alvast de allereerste meters van dit wintersportseizoen pakt. Schrijf je nu snel in voor deze reis!

4-7 november: de DAKA Winteropening in Sölden

Deze officieuze opening van het wintersportseizoen is tegelijkertijd ook hét testevent van het seizoen en daarmee een jaarlijks hoogtepunt voor iedereen die van sneeuw en bergen houdt én graag het nieuwste van het nieuwste op het gebied van ski’s, boards, helmen, brillen en andere uitrusting wilt hebben. En je kunt al deze nieuwste snufjes meteen uittesten op de verse sneeuw van de gletsjer van Sölden. Zo zorg jij ervoor dat je met de beste uitrusting jouw winter tegemoet gaat. En, wees gerust; dit testevent is niet alleen voor doorgewinterde wintersporters. Ook als je nog nooit op ski’s gestaan hebt, dan kan DAKA jou ook helpen aan de juiste gear.

Kom naar de DAKA Winteropening in Sölden!
Kom naar de DAKA Winteropening in Sölden!

Dit kost de DAKA Winteropening 2023

De DAKA Winteropening meebeleven kun je al vanaf €699 p.p. Dit is een goed uitgeruste tweepersoonskamer (op basis van halfpension) in 4*-hotel Liebe Sonne in Sölden en een lift- en testpas. Je kunt ook kiezen voor een luxe suite, inclusief privésauna. Dit kan al vanaf €799 p.p. Beide bedragen zijn exclusief toeslag. Let wel: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus boek nu snel!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Hotel zit echt op een toplocatie.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie