Huur je ski's en snowboards makkelijk en met korting!

gesponsord op 22 november 2022· geen reacties

null

Klaar om de pistes eindelijk weer onveilig te gaan maken? Vakantiedagen doorgegeven aan je baas, skigebied uitgezocht en je huisje geboekt? Vergeet dan niet om nog even de laatste stap te zetten en je uitrusting te huren!

Huur nu online bij INTERSPORT Rent en krijg een korting!

Want zonder materiaal kom je natuurlijk niet ver. En als je je ski’s en snowboards voor je komende wintersport nu al boekt, krijg je ook nog een korting! Zo bespaar je niet alleen kostbare vakantietijd als je eenmaal op je vakantieadres bent aangekomen, het is in deze dure tijden gewoon een economisch verantwoorde keuze. Kijk daarom, voordat je op wintersport afreist, eerst op de website van INTERSPORT Rent, zodat je zeker weet dat jouw favoriete uitrusting al op je staat te wachten en jij meteen van de piste af kunt stuiven in plaats van in de rij te wachten tot je eindelijk aan de beurt bent.

Ski's huren vanaf de bank, makkelijk én nu met korting bij Intersport Rent
Ski's huren vanaf de bank, makkelijk én nu met korting bij Intersport Rent

Bezorging aan de deur van jouw chalet, hotel of appartement is ook mogelijk!

INTERSPORT Rent biedt je ook op veel plekken in Oostenrijk de mogelijkheid om jouw gehuurde ski’s, snowboards of ander materiaal comfortabel aan jouw hoteldeur af te laten leveren. Deze luxe is een extra voordeel van het online bestellen. Jouw bestelling wordt dan ter plekke klaargemaakt en voordat je aankomt afgegeven bij je accomodatie. Biedt de INTERSPORTwinkel in jouw wintersportdorp dit niet aan? Dan kun je met de Depot PickUp Service ook sneller de piste op dan anders. In dit geval staat jouw bestelling op je te wachten bij het plaatselijke depot en neem je ze, zonder wachten, meteen mee. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om ze ouderwets in hun winkel op te halen, ook geen enkel probleem!

RENTertainment: perfect onderhouden materiaal met nét dat beetje extra

Omdat de medewerkers van INTERSPORT Rent zelf ook echte bergliefhebbers zijn, begrijpen ze dat een perfecte dag op de latten begint bij goed onderhouden materieel. Ze weten niet alleen hoe je je huurski’s en -snowboards het beste onderhoudt, maar bieden ook de persoonlijke service zodat je net wat beter kunt genieten van jouw wintersport. Zij zijn de locals die je de beste tips geven voor de mooiste afdalingen of de beste berghutten. Vaak zat ook dat je ze later op de dag tegenkomt op de piste om hun eigen tips in de praktijk te brengen. En om je misschien nog even met wat tips te helpen om het beste uit jouw ski’s te halen! Dus daarom (en voor de korting!) is INTERSPORT Rent een uitstekende keuze voor jouw materiaalhuur deze winter.

Service met nét dat beetje extra.
Service met nét dat beetje extra.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie