Soms zijn er van die skidagen die je nog jarenlang zullen bij blijven. Vandaag was het zonder twijfel zo’n dag voor Dieter, Vincent en mezelf. De Dolomieten hebben het dankzij de vele dumps van de afgelopen maanden goed getroffen. Op sommige plaatsen moet je zelfs zoeken naar de ingesneeuwde paaltjes langs de piste. Combineer deze sneeuwhoeveelheden met een heerlijk zonnetje, een waanzinnig mooi landschap en de typische Tiroolse gezelligheid, en je weet dat het aards paradijs momenteel in Val Gardena te vinden is.

Tip: Col Raiser / Seceda
Hoewel het hoogseizoen en vakantieweken zijn, vallen de wachttijden aan de liften goed mee dankzij de moderne infrastructuur. Enkel wie de Sella Ronda - de dagtocht rondom het Sella massief - volgt, moet rekening houden met wachttijden tot een kwartier. Wij kozen vandaag voor Col Raiser / Seceda en de pistes boven Selva / Wolkenstein. Een goede keuze zo bleek… Wie volgende week tijdens de carnavalsvakantie naar de Dolomieten trekt, mag zich dus verheugen op topcondities!

null
Just a perfect day…

Kristof

Plaats een reactie

Ik vertrek vrijdag naar Colfosco dus superconditie’s en de 26ste naar val gardena

Dit doet zeer :) 3 weken geleden stond ik ook nog heerlijk op de Col Raiser / Seceda… Iets andere condities helaas: Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw :)… Blijft een top gebiedje dat Seceda, vooral de 10.5 afdaling naar St. ulrich.

Let it snow!

Lekkerrrr

Gang is alles

afgelopen vrijdag vertrokken uit Canazei, Wij hebben 1 dag mooi weer gehad de rest mist en sneeuw. Leuke week met veeeeeel sneeuw.

Member of global cooling initiative

en dat superstrak preparen is toch wel een Italiaans dingetje hoor, dat kunnen ze als de beste zeg maar.

Prachtig hoor, mooi gebied :-)

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie