De condities aan de vooravond van de carnavalsvakantie (oftewel de eerste krokusweek) zijn zowel in de middelgebergtes als in de Alpen ongekend! Zelfs in de Ardennen ligt voldoende sneeuw. In ieder geval tot en met woensdag blijft het aan de koude kant. Zondagavond valt er vooral in Frankrijk sneeuw, maandag vooral aan de noordkant van de Alpen. Dinsdag lijkt de beste dag voor zon, en vanaf woensdag wordt het tijdelijk zachter. Dit als voorbode van waarschijnlijk meer wisselvalligheid vanaf donderdag.

Als eerste op de hoogte van nieuwe weerberichten? Klik hier om je aan te melden.
Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Was weer een top video bericht Roel. Ik kijk er nu al naar uit naar de berichten voor volgende week en zeker die week daarop. Wij gaan de 24e naar Hinterglemm. Dus het mag van mij gaan sneeuwen nu en in de laatste week februari, begin maart de zon

Hopelijk valt het allemaal beetje mee voor L3V voor de komende week.

Hier op Walcheren is het ondertussen al ruim een uur aan het sneeuwen en begint het met name op gras e.d. al behoorlijk wit te worden.

Born to Ride

Hopelijk valt het allemaal beetje mee voor L3V voor de komende week.

ralphgeeraert op 9 feb 2018 11:34

Ja joh, hoog zat!

GFS geeft op dorpsniveau van St. Martin (1400 meter meen ik) gewoon sneeuw dus ik zou mij geen enkele zorgen maken…

*bericht bewerkt door Harm op 09 feb 2018 12:44

Livigno (klein Tibet) tot -20 C en overdag niet boven de 0 C. Wordt een lekker weekje.

*bericht bewerkt door HansM op 09 feb 2018 17:46

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie