Het Oostenrijkse Brandnertal is een rustig dal met twee dorpen die populair zijn bij wintersporters: Brand en Bürserberg. Brand is zo’n typisch Oostenrijks dorpje met een gondel die vertrekt vanuit het centrum van het dorp. Aan het einde van de gondel ligt het kinderland en een aantal mooie pistes voor beginners. Met de pendelbaan ben je snel in het gedeelte van Bürserberg. Er liggen mooie pistes voor absolute beginners, maar gevorderden kunnen zich even goed uitleven op de zwarte piste nummer 18. Bürserberg is met name populair dankzij het Landal park, dat direct aan de piste ligt. Je vindt in dit gebied veel gezellige restaurants, van authentiek tot zeer modern. Deze rustige regio is ideaal voor families!

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Veel, erg veel Arjen, stuk minder Brandnertal maar wat ik er van zie, ziet er goed uit.

Barman van de Heuboda is een gezellige Nederlander!

Zoals Arjen al zegt: ideaal voor families. Als de kinderen wat groter worden verwacht ik er echter niet vaak meer terug te komen, daarvoor zijn de mogelijkheden voor een week toch te beperkt imho.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie