In Söll, onderdeel van het grote skigebied Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental, kan niet alleen overdag geskied worden, maar ook 's avonds. Woensdag tot en met zaterdagavond van 18.30 uur tot 21.30 uur vind je hier het grootste verlichte skigebied van Oostenrijk met ruim 11 kilometer aan verlichte pistes. We skieden heerlijk op de vers geprepareerde brede afdalingen. Tussen het skiën door genoten we van een kaasfondue bij een leuke hut op de berg. Om half 10 's avonds namen we de laatste lift omhoog om na een lange dag skiën voldaan onze laatste afdaling naar beneden te knallen.

Lieke

Ziet er mooi uit. Was één keer in Söll, met Pasen en dan is er geen avondskiën meer. Heb geloof ik toch wel iets leuks gemist…

Peter Pos

Geweldige nacht ski hier. Heb hier 8 jaar geleden ook een keer avond ski gedaan. Was mij toen helemaal niet bewust van hoe bijzonder mooi de mogelijkheden daar zijn. Wanneer je je later in andere skigebieden in nachtskimogelijkheden verdiept kom je tot de conclusie dat nacht ski in Söll toch wel echt geweldig was.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie