De afgelopen weken viel er maar weinig sneeuw in de regio Lungau. Gelukkig konden de skigebieden volop kunstsneeuw produceren, aangezien de temperaturen tussen de -10 en -20 graden lagen. In de skigebieden Katschberg, Grosseck Speiereck en Fanningberg ligt er op dit moment zo’n 70 centimeter sneeuw op de pistes. Het skigebied Obertauern ligt aan de noordkant van de regio Lungau en staat bekend om haar sneeuwzekerheid. Hier ligt zo’n anderhalve meter sneeuw en het landschap ziet er fantastisch mooi en wit uit!

-Michiel-
houdt ons dit seizoen letterlijk van midden op de piste in Katschberg Oostenrijk op de hoogte van de sneeuwcondities.

De sneeuw in regio Katschberg is anders erg goed hoor. Natuurlijk mag er nog wel vallen maar de Bergbahnen zorgen voor veel skiplezier.

Ow, das maar een korte update… had het wel leuk gevonden als de reportage wat uitgebreider was geweest… wij zijn hier in 2015 geweest, en dat is ons uitstekend bevallen, qua wintersportomstandigheden.

HarleySnowball

Ik mis de beelden vanuit de Edelweissalm :-(

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie