De Hintertuxer Gletscher is onderdeel van Zillertal 3000. We gingen op verkenning in dit voor een gletsjer, grote skigebied (60km) en kwamen tot de conclusie dat het een erg gevarieerd gebied is. Je kunt echt verschillende kanten op skiën. De sneeuwzekerheid is natuurlijk ideaal, maar net zoals op elke gletsjer is het handig om rekening te houden met wind en kou. Voor echte beginners is het misschien net iets te moeilijk maar als je al wat ervaring hebt vind je hier veel diverse en brede afdalingen. Wil je graag buiten het winterseizoen om skien? Dat kan hier, want het gebied is 365 dagen per jaar geopend!

Lieke

@Lieke Leuke review, maar zou het mogelijk zijn om iets te melden over de prijs van een dagpas en hoe deze prijs/kwaliteit verhouding is?

Uitrusten doe je maar in de lift.

@Roko, Voor een dagpas betaal je 51 euro, dit is aan de hoge kant maar wel vergelijkbaar met de grotere gebieden en andere gletschers in Tirol. Je betaald voor sneeuwzekerheid en je pas is geldig in Zillertal3000, dus je kunt ook skien in Eggalm, Rastkogel, Finkenberg, Penken/Mayrhofen en Ahorn. Super skien met veel variatie dus!

@Lieke Dat is wel veel voor een dagje, niet? :) Thanks voor je antwoord, je maakt leuke reviewfilmpjes.

Uitrusten doe je maar in de lift.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie