Tijdens ons seizoen in Zuid-Tirol zijn we in het uiterste noorden van Italië geweest om het skigebied Speikboden te verkennen. Dit skigebied is niet mega groot, maar is verrassend leuk. Het telt ongeveer 25 kilometer piste, maar ook 23 kilometer aan skiroutes, waardoor je wel wat meer mogelijkheden hebt. De pistes zijn heerlijk breed en hier kun je lekker knallen! Uiteraard vind je ook in dit skigebied leuke restaurants op de piste. Het zal je niet verbazen dat het in dit skigebied nooit heel erg druk is!

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Leuk zeg om dit weer eens terug te zien. Brings back memories! Hier is mijn skicarrière begonnen! :)
Erg leuk gebiedje inderdaad, met goede hotels en erg lekker eten. Hotel Alpenblick in Luttach is een topper! Heb nog overwogen om er deze zomer weer heen te gaan… En de Kronplatz is maar een half uurtje rijden, wij vonden dat prima te doen.

Jullie hebben het over skiroutes, maar deze vind ik op geen enkele kaart terug. Heb je een linkje naar meer informatie hierover?

*bericht bewerkt door GiGi op 03 jan 2017 11:34

Was me eerste Italiaans skigebied dat ik bezocht samen met KlausBerg. Mooie en gezellige herinneringen.

May the ski force be with you !!

@GiGi de zwarte stippellijn die je op de piste kaart ziet dat zijn ski routes. De rode stippellijn is een rodel baan. Op het moment dat wij er waren lag er te weinig sneeuw om deze routes te skiën, helaas.

Wat leuk, afgelopen juli gewandeld in Speikboden! Wellicht in de winter eens terug want leuk plekje en we hadden daar echt een heerlijk hotel wat ook op de winter gericht is.
Leuke video! ??

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie