BEWintersporters is ook beschikbaar op wintersporters.be
sluiten
Reviews Hörnerdörfer

Reviews Hörnerdörfer

56% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.0 op basis van 3702 reviews.

  • Sterke punten: Geschikt voor beginners, rustig, geen vlakke stukken, goed eten op de piste, kindvriendelijk, goedkoop en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
  • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste en weinig après-ski.

Wat vind jij van Hörnerdörfer?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast641
    Gast641 5 maart 2018 · 16:23

    Alles bij elkaar een heel leuk gebied. Leuke pistes voor ieder niveau, geen grote drukte bij de liften, geen schreeuwend dure skipas en goed eten voor een lage prijs. Een wintersportvakantie zoals deze behoort te zijn. Lekker skiën, eten, drinken en genieten. Je kan hier tenminste nog met een groepje lekker goed eten en drinken op de piste zonder je lam te schrikken van de prijs. Balderschwang, Offterschwang en Bolsterlang zijn de leukste gebieden. Hier heb je leuke verschillende pistes voor ieder niveau. Grasgeheren is echt meer voor de echte beginner. Je hebt wel een auto nodig om in de verschillende gebieden te komen of je moet gebruik maken van een bus. Dit kan als een nadeel worden gezien al kan je gemakkelijk je een gehele dag vermaken in een gebied. Ook moet je hier niet zijn voor de apres ski. Er zijn leuke huten waar je een lekker lokaal biertje kunt drinken, maar er is geen gefeest. Ik ben een aantal keren in de grote gebieden in Frankrijk en Italië geweest maar kan niet zeggen dat ik die zoveel beter vond. Ik ga hier gerust volgend jaar weer naartoe. Daarom moet ik dit eigenlijk niet schrijven. Dan blijft het lekker rustig. Dus rijd maar lekker door naar Oostenrijk.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast724
    Gast724 31 januari 2016 · 22:20

    Zeer goed bevallen gebied in winter februari 2015. Samen met vrienden (ook gezin met 3 kids) in appartement in Fischen gezeten en elke dag perfecte sneeuw en omstandigheden. Zeer aan te raden gebied voor gezinnen met jonge kids. Prijsvriendelijk door de familie card, wij hebben elke dag met onze 3 tieners geskied voor gemiddeld 90 euro p.dag. De moeite waard dus. P

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 7 september 2010 · 10:56

    Aan het einde van seizoen 09/10 zijn wij in bolsterlang geweest. Heerlijk rustig skigebied waar we de pistes en het restaurant bijna voor onszelf hadden. Niet veel kilometers, wel goede blauwe / rode pistes.

  • Anoniem
    Anoniem 8 december 2009 · 15:44

    Vorig jaar hier voor het eerst geweest en dat is goed bevallen Mits je insteek is : beginners / geen apres ski / kleinschalig / uitstekend voor kinderen / goede prijs- kwaliteitsverhouding

  • fam popelier
    fam popelier 4 december 2007 · 22:03

    Ook wij gaan al jaren naar de allgau toe en met volle 100 procent te vredeheid,het gebied is perfect voor beginners en de meer gevorderde kunnen terecht bij de nebelhorhn in oberstdorf of een van de vele andere piste,s.Het gebied is zeer betaalbaar en dat geldt voor alles,De mensen zijn ook vriendelijk en voor de kinderen is er ook zat plezier bv zwemparadijs.Gelukkig is deze streek nog niet zo bekend bij de meeste skiers en dat maakt het goed toeven is in de allau.Wij zullen er nog zeker vele jaren komen.

  • bjorn popelier
    bjorn popelier 4 december 2007 · 22:02

    Ook wij gaan al jaren naar de allgau toe en met volle 100 procent te vredeheid,het gebied is perfect voor beginners en de meer gevorderde kunnen terecht bij de nebelhorhn in oberstdorf of een van de vele andere piste,s.Het gebied is zeer betaalbaar en dat geldt voor alles,De mensen zijn ook vriendelijk en voor de kinderen is er ook zat plezier bv zwemparadijs.Gelukkig is deze streek nog niet zo bekend bij de meeste skiers en dat maakt het goed toeven is in de allau.Wij zullen er nog zeker vele jaren komen.

  • Gerdina
    Gerdina 18 augustus 2006 · 15:31

    Wij gaan hier al jaren naar toe met ons gezin en vinden het een geweldig skigebied. De helft goedkoper dan in andere landen en voor de kinder ideaal. De lessen voor kinderen is ook veel goedkoper dan bijvoorbeeld in Oostenrijk. Het gebied is prachtig, altijd sneeuwzeker vanwege het bekende sneelog zeggen de duitsers. De bevolking daar in dat gebied is erg aardig en je voelt je al snel op je gemak. Zeer veel mogelijkheden om te overnachten. Wij huren altijd een appartement van particulieren en dat ligt ongeveer tussen de 35 en 55 euro per nacht per appartement. Alles is altijd zeer netjes en verzorgd. Alleen maar goeds over de Allgau dus. Je krijgt er geen spijt van dat garandeer ik.