BEWintersporters is ook beschikbaar op wintersporters.be
sluiten
Reviews Am Feldberg

Reviews Am Feldberg

64% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3757 reviews.

  • Sterke punten: Uitstekend voor beginners, goed eten op de piste, kindvriendelijk, goedkoop en buitengewoon makkelijk bereikbaar.
  • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten, beperkte off-piste en druk.

Wat vind jij van Am Feldberg?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast815
    Gast815 10 augustus 2016 · 20:32

    Familie / sport Hotel Feldberg is een fijn adres voor de vakantie. Kleinschalig skigebied met genoeg uitdagingen. Zelfde ervaring gehad als onderstaande beoordeling met het materiaal van Skihaus Feldberg. Een oude man die ongeduldig was en zo snel Duits sprak dat hij onverstaanbaar was, daardoor ergerde hij zich nog meer. Als borg moet je een ID kaart achterlaten, die waren ze kwijt, dus ook nog veel gezeur met het inleveren van spullen. Spullen ingeleverd zonder te betalen. Ondanks dit kom ik graag nog een keer terug.

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast730
    Gast730 5 maart 2016 · 19:44

    Leuk gebied! Wij zaten in Ferienwohnungen Am Feldberg aan de Seebuck (achter Familotel Feldberger Hof) en dus aan de piste. Betaalbaar en prima te bereizen. Tip: huur je skiuitrusting niet bij Sporthaus Feldberg dat in het zelfde complex zit. Onvriendelijk personeel en toen we de uitrusting terugbrachten werd er een skistok in rekening gebracht die bij afgifte al stuk was.... Ga liever naar Thoma die een 100 meter verderop zit en waar men wel klantvriendelijk is...

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Axuma
    Axuma 13 februari 2016 · 10:56

    Leuk voor met familie. De Hochschwarzwald Card is echt top, al was het maar dat de skipas inbegrepen is... Aan de Feldberg zelf (250m afstand van de liften) is een grote autoparking (6 niveau's, 1200 plaatsen) sinds dit seizoen, veel makkelijker dan vroeger...

    Met familie Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast153
    Gast153 28 februari 2015 · 15:24

    Prima plek voor beginners om te leren skien. Overzichtelijk gebied waar je elkaar makkelijk weer terugvind. Is het op de ene plek druk ga je gewoon een piste verderop.

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast659
    Gast659 28 februari 2015 · 15:24

    Voor de zoveelste keer zijn we wezen skieen op de Feldberg. En overnacht in ons vast appartement in Barentall, waar we goed worden ontvangen en gebruik maken van de schwarswald karte. Hiermee kun je gratis naar het zwembad in Titisee , gratis skikaart en gratis met het openbaar vervoer. De eerste twee prima voor elkaar, maar de bus verbinding was dit jaar echt een ramp, of de bus kwam veel te vroeg waardoor je deze miste, of de bus was afgeladen vol en reed dan door met een gebaar er komt nog een, deze kwam dan wel maar wel een uur later . Wat dan in hield, uur wachten, koude voeten, wachten op de Fledberg voordat je kon overstappen naar Hebelhof. Al met al, slechte ervaring met de bus dit jaar, het kan goed, want de weken ervoor reed de bus om het half uur. Hier ook met de verhuurder overgehad, deze heeft wel geklaagd bij de bus onderneming, maar daar is het als bij ons, altijd wel een excuus. Mensen probeer hier iets aan te doen, het is een leuk skigebied.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast101
    Gast101 19 februari 2015 · 16:45

    Am Feldberg is een leuk gebied voor beginners als gevorderden met blauwe, rode en zwarte pistes. Experten die graag wat uitdaging wensen komen vermoedelijk minder aan hun trekken. Echter parkeren is een ware nachtmerrie en tijdens het weekend kan het er heel druk zijn.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast211
    Gast211 13 januari 2013 · 13:11

    Hoi, er is voor iedereen wat te vinden. Wij gaan met een waterpolo team al 10 jaar 4 dagen skiën. van beginners tot gevorderden iedereen heeft er nog uitdagingen,buiten de piste tot zwarte afdalingen. Een leuk betaalbaar skigebied voor een paar dagen.

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Hilda
    Hilda 6 januari 2013 · 16:50

    Net terug uit Am Feldberg in de periode na de kerstdagen. Een leuk gebied voor een paar dagen. De condities waren zeer goed! Verse sneeuw en er lag genoeg om super te kunnen skiën. Enkele dagen was het drukker (bij de liften, op de piste viel het erg mee), maar dit is goed te omzeilen door de lunchpauze te verplaatsen qua tijd en de "beginnersliften" links te laten liggen en 's morgens vroeg te starten. De Seebuck is doorgaans drukker dan de Grafenmatt, terwijl de Grafenmatt de meest uitdagende pistes bied. Parkeren is wel een kleine ramp, de skibus was een goede oplossing.

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast307
    Gast307 11 december 2012 · 20:12

    nu op moment in Feldberg, en voor een driedaags uitje is het zeker een aanrader. de sneeuw op moment is zalig, iedere dag al verse sneeuw, voor een weekje is het wel wat klein, maar een paar daagjes ertussen uit, zeker doen, geen twijfel !

    Met partner Snowboarder 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast594
    Gast594 4 november 2012 · 13:57

    Na jaren in wintersport in Oostenrijk en Andorra gingen wij met onze 2 dochters voor het eerst wat dichterbij dit werd Feldberg. Onze jongste docht en ik hebben hier voor het eerst leren snowboarden, we gaan nu voor de 4e maal weer naar Feldberg omdat wij het hier naar ons zin hebben, het is een mooi en overzichtelijk skigebied voor kinderen en voor ons (mijn man en ik) is het ook groot genoeg. Wij zitten altijd in een appartement aan de piste met de faciliteiten van het hotel, dit is ideaal. Een paar km verderop zit er een grote Lidll waar je alle boodschappen kunt doen, in dat dorpje bij de Lidll Barental zit ook een hele goede Pizzeria waar je voor weinig geld heerlijke pizza's of andere Italiaanse gerechten kunt eten. Het voordeel is dat bij veel appartementen/hotels/pensions je de Hoch Schwarzwaldkarte krijgt waarmee je gratis toegang hebt tot de pistes, een groot zembad met heel veel glijbanen e.d., rodelbanen en nog veel meer, Wintersportvakantie naar Feldberg is voor gezinnen betaalbaar!!!

    Met familie Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • Herman
    Herman 5 maart 2012 · 08:53

    Afgelopen voorjaarsvakantie in Feldberg geweest met prachtig weer, heel veel zon. Nadeel is wel dat het dan 's middags papperig wordt. Skischool Thoma had toevallig ook nederlandse leraren dus fijn voor de kids. Met de schwarzwaldkard kregen wij heel veel korting en gratis skipas bij ons verblijf. De blauwe 9 vanaf de Grafenmatt ligt in de schaduw en was toch wel heel ijzig en lastig voor een beginner. Verder top locatie, wij willen zeker terug volgend jaar. Tip; 's morgens vroeg naar Seebuck, dal nog in de nevel/mist, top in de zon. Het lijkt wel of op de wolken loopt!!!

    Met familie Snowboarder 1 tot 4 jaar ervaring
  • Viktor
    Viktor 27 februari 2012 · 21:39

    Prima skigebied voor een dag of 2-3, misschien een hele week als je met kleine kinderen gaat. Goede sneeuw gehad, parkeren kan een probleem zijn maar de drukte op de pistes viel erg mee. In de regio zitten genoeg goedkope hotelletjes. Overigens, skip pizza restaurant Da Rocco...dat is echt helemaal niets. Onaardige eigenaar, die woest wordt als je 'm iets vraagt.

    Met partner Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • j vdb
    j vdb 13 februari 2012 · 12:29

    4 dagen naar feldberg geweest erg mooi gehad zeker voor een beginner zoals ik. we waren door de week en dus lekker rustig, en de prijzen zijn ook om te lachen zeker met de zwarte woud kaart die we kregen als je langer als 2 nachten overnacht in het zwarte woud. Met deze kaart gingen we ook elke avond even naar het super luxe zwembad in titisee (gratis dus) een aanrader dus

    Met vrienden Skiër
  • Daisy
    Daisy 23 februari 2011 · 10:44

    Ik ga al meer dan 10 jaar naar Feldberg, gewoon om een weekje te genieten van de sneeuw. Voor beginnende skiers is dit een fijn skigebied, voor mensen die Oostenrijk of Frankrijk gewend zijn, zal dit tegenvallen omdat het aantal pistes beduidend minder zijn. Voor gezinnen met kleine kinderen is dit wel een aanrader!!! In de omgeving zijn er genoeg particulieren vakantiehuisjes te huur en bij de liften is een parkeerplaats voor de auto ( wel vroeg komen anders is het vol!) Je hebt ook de mogelijkheid om met de pendelbus te gaan. In het bos kan men heerlijk wandelen en er zijn langlaufmogelijkheden. Ook zijn er bij de piste genoeg mogelijkheden om te genieten van een hapje en een drankje.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • RR
    RR 7 januari 2011 · 20:35

    Afgelopen jaar hier een weekendje geweest met vrienden i.v.m. slechte condities in Winterberg. Klein hoogteverschil, korte pistes, slechts 2 fatsoenlijke liftjes, enorme drukte in het weekend. Was een leuk weekendje, maar ons zien ze er niet meer terug. 2 uurtjes verder en we zitten in Oostenrijk. Daar zijn we dan ook een paar weken terug geweest.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 12 september 2010 · 12:24

    ik skie reeds jaren op de feldberg en het is een echt gewelkdig skigebied het heeft wel weinig mogelijkheden voor après-ski en is alleen maar te bereiken vanuit het dorp met de auto. maar er is een prachtige zwarte piste en bückelpiste. kortom een echte aanrader.

  • Anoniem
    Anoniem 11 maart 2010 · 15:36

    Twee weken geleden 2 dagen doorgebracht in Feldberg. in 6 uur te rijden vanuit Eindhoven erg goed te doen. Vriendelijke mensen behalve bij de kassa voor de skipas. Prijs kwaliteit was ik ergt over te spreken en het gebied verbaasde me ( positief)...zwarte en rode pistes met leuke tentjes voor een goed witbiertje en snitzel.Voor een week is het wat aan de kleine kant maar 2 a 3 dagen pelzier hebben helemaal prima..Ga zeker terug volgend jaar voor diverse weekendjes..

  • Anoniem
    Anoniem 24 februari 2010 · 22:00

    Afgelopen weekend hier 3 dagen geskied. Ski zelf al ruim 20 jaar en heb alle grote gebieden in Frankrijk en Oostenrijk wel gezien, dus had niet al te veel verwachting van Feldberg. Maar ik moet zeggen het is me erg meegevallen, echter een week op deze pistes zou te lang zijn omdat je dan elke meter kan dromen. Zelf een pittige zwarte Weltcupstrecke en een zwarte buckelpiste ontbraken niet. Positief vond ik de gezelligheid in de berghutje en onderaan de pistes. nadeel is wel dat t in de weekenden erg druk kan zijn bij de stoeltjesliften (snowboarders). Aangezien je met de auto naar t dorp gaat, is parkeren een uitdaging. Zorg dat je er om 9 uur bent, dan kun je nog op de parkeerplaatsen terecht anders is t langs de weg parkeren en wachten op de gratis shuttle-bus die rondjes rijdt. Prijs/kwaliteit is erg goed, ook in de berghutten.. een verademing vergeleken met het dure Frankrijk. Reistijd vanaf Eindhoven was 6 uurtjes en is goed te doen. Voor een lang weekendje zou ik zeker Feldberg willen aanraden! Overnachtingen zijn ook eenvoudig via internet te boeken en heel betaalbaar.

  • Anoniem
    Anoniem 27 december 2009 · 11:56

    Wij gaan binnenkort voor het vijfde jaar achter elkaar naar Feldberg. Zijn er onlangs op 20 december 1 dagje op en neer geweest. Voor een sneeuwonzeker gebied hebben we in de laatste 4 jaar altijd sneeuw gehad. Het slechtste was in 2007: eigenlijk geen sneeuw, maar dankzij de sneeuwkanonnen Am Seebuck toch elke dag kunnen ski? Alleen dan heel erg druk in carnavalsvakantie. Wanneer het hele gebied open is (zoals in 2006, in 2008 een paar dagen en in 2009) is het een fantastisch skigebied voor gezinnen en vriendenclubjes. Onze kinderen (toen 14 en 16) gaan zelf heel dag op pad met vrienden en/of vriendinnen: ze eten zelf (voor minder dan 10 EURO warm eten en drinken 's middags)en centraal in het gebied staat onze rugzak met extra drinken en koeken. Daar kunnen ze 1 of 2 keer per dag langs sjeesen. Vooral de vrijheid in dit gebied, in combinatie met voldoende uitdaging (bijv. roodzwarte puckelpiste en zat kleine kronkelende bospaadjes) zijn een ware uitdaging voor hen. Inderdaad de topski?die op een dag meer dan 60 km. wil ski? heeft hier niets te zoeken. Maar iemand die leuk wil ski? spass wil machen tegen een goede prijs-/kwaliteitsverhouding komt hier goed aan zijn trekken. Bijv. ½ liter Weissbier EURO 2,75, skipas voor volwassenen voor 7 dagen: EURO 130, gratis skibusgebruik, huur snowboard all-in per dag EURO 11,50, ons 5-persoons appartement in 2010: circa EURO 72, maar afgelopen jaren in Falkau bij Haus Aretz een 4-persoonsappartement voor EURO 50 per nacht, en allemaal zeer vriendelijke mensen. En soms is het inderdaag wat druk, maar bijvoorbeeld om half 9 's ochtensd, en om vanaf half 4 's avonds valt dat reuze mee. En wij kunnen goed apr?skien met kidz en al (met een groep van 28 personen). Kortom, wij zijn toll auf diesem Gebiet und Ihre Leute. en de zijn de prijzen en facileiten goe

  • Anoniem
    Anoniem 7 maart 2009 · 12:01

    In 2007, 2008 en 2009 tijdens de krokusvakanties geskied met onervaren kinderen. Sneeuwcondities liepen van 2007 voldoende tot 2009 prima. Voor de redelijke skieer kun je een week wel uit de voeten, zeker als je de kinderen om 12 uur opvangt van hun les. Prijzen vallen erg mee, 113 euro voor een zesdaagse volwassenen pas en 57 euro voor een kind. Eten en drinken zijn zeer betaalbaar zeker als je het vergelijkt met de Nederlandse horeca. Reistijd vanuit Den Haag op de zaterdag van de start krokusvakantie was 7,5 uur bij 0 kilometer file. In 2009, met de goede sneuuw, waren alle liften open en was de langste wachttijd 12 minuten.

  • Anoniem
    Anoniem 20 februari 2009 · 14:08

    In feldberg geweest met kerst het is een leuk klein skigebied vooral voor beginners. Het grote nadeel is veel volk. Dus lange wachttijden bij de liften! (stoeltjeslift seebuck 30min.) Ook zijn de parkings weleens vol waardoor je eerst een kilometer moet stappen voor je kan ski? Als je kinderen hebt is seebuck ideaal! op de twee kleine resiliften (sleep)kunnen zij zich helemaal uitleven. De restaurants zijn vaak wel veels te druk. Zeker die op de piste! We gaan volgende keer waarschijnlijk naar leysin

  • Anoniem
    Anoniem 17 februari 2009 · 17:57

    Ik vond dit een bijzonder plezierig skigebied voor een lang weekend skieen. Het is makkelijk bereikbaar met de auto (grootste deel gewoon over Duitse Autobahn). Er zijn met ? skipas (ca. 24 euro/dag) 5 gebieden bereikbaar waarvan Am Feldberg en zeker Totnauberg het meest uidagend zijn. Voor beginners is Feldberg zeer geschikt. Verwacht geen hotel aan de piste en apres-ski zoals in bv Avoriaz, wel gezeligge dorpjes met familiehotels en een goede skibus verbinding.

  • Anoniem
    Anoniem 3 februari 2009 · 13:57

    Ik weet niet waarom mijn beoordeling hieronder als negatief is afgebeeld. ik ben namelijk positief over dit gebied. zeker gezien de relatief korte afstand en de prijs kwaliteit verhouding

  • Anoniem
    Anoniem 3 februari 2009 · 13:55

    Ik ben hier in Januari 2009 met mijn vrouw 4 dagen wezen skien. Voor 3 of 4 dagen is het een perfect gebied op niet al te lange afstand. Er zijn een paar leuke zwarte en rode pistes waar ook een gevorderde skier plezier aan kan beleven. De pistes lopen mooi in elkaar over zodat je het gebied leuk kan doorkruisen. Perfect voor de beginner en voor een korte skibreak ook leuk voor gevorderden. Wij zaten in burgstube feldberg, een klein hotel direct aan de piste. Prima prijs kwaliteitverhouding!

  • Anoniem
    Anoniem 7 januari 2008 · 20:08

    Wij zijn tijdens de kerstvakantie in Feldberg geweest. Het was extreem druk op de pistes en daardoor waren ook de wachttijden voor de liften erg lang. Dit skigebied is naar mijn mening niet bedacht op veel toeristen, wat ook te merken is aan de beperkte parkeermogelijkheden. Voor een ervaren skieer is dit skigebied naar mijn mening te klein voor een paar dagen skieen.

  • Mannsbergen
    Mannsbergen 23 februari 2007 · 18:31

    Wij (gezin met 2 jonge kinderen) zijn in febr. 2007 in Feldberg geweest. Wat mij opviel is dat ondanks het slechte sneeuwseizoen 2007 er toch redelijk tot goed geskied kon worden op de Feldberg. Al werden na 4 dagen zon de onderste gedeelte wel slechter. Voor kinderen is dit top! De afdalingen zijn goed te doen, en over het algemeen breed en mooi glooiend met een enkel pittig stuk. Een nadeel vonden wij de vele sleepliften, maar ja zo heeft ieder gebied wel wat. En de wachttijden ..... die zijn soms wel erg lang. Soms moet je een stuk lopen (i.v.m. parkeerproblemen) naar de piste, so what? Ons is het als echte Oostenrijkgangers 1000% meegevallen. Het is binnen 7 uur goed te rijden en veel sneeuwzekerder dan het Sauerland, en de pistes zijn veel uitdagender. En het prijsniveau..... ze zijn daar niet gek, maar 2,75 voor een halve liter bier in het Hotel, kom daar in Gerlos maar eens mee. Maar een doorgewinterde kinderloze skier alla Tomba.... die heeft hier weinig te zoeken. Dus voor ouders met kinderen die meer uitdaging zoeken dan het Sauerland is dit een vette aanrader. Een geen tot weinig files tot vanaf huis tot aan de pistes, tja kom daar in Oostenrijk tijdens de krokus maar eens mee weg.

  • Leonie
    Leonie 5 januari 2007 · 19:13

    "Ooit" ben ik hier als klein kind geweest. Tijdens mijn stage zo'n 100 km van de Feldberg in 2005, ben ik zoveel mogelijk zaterdagen hier naar toe geweest om lekker te snowboarden. Rustige pistes, voor erg gevorderde skiers/boarders wat eenvoudig. Maar zeer zeker niet verkeerd voor een leuk dagje/weekendje weg. Goed bereikbaar. Ook in drukke periodes niet zo extreem vol als bijv. Winterberg weleens is.

  • Ben
    Ben 25 augustus 2006 · 14:10

    Ik ben met mijn kleine kinderen hier in 2006 2 keer een week geweest en in 2005 ook. Ik heb in 2006 ook nog een week-end er geskied met een vriend van me. Voor de kinderen was het geweldig. Skischule Thoma aan de Seebuck bood uitstekend les en geduld vor de kleintjes. Mijn dochter was 4 jaar oud maar kon na 4 dagen wel skiën terwijl ze op dag 1 alleen bang was. Mijn zoon van 7 ging op het eind met zijn klasje alle pistes af. Wachttijd voor deliften is al genoemd als minpunt. Daar komt bij dat veel mensen problemen hebben met de brug die de Seebuck en Grafenmatt met elkaar verbinden. Het gaat heel even smal en stijl. Qua indeling is het ergste nadeel dat je op de terugweg je skies moet uittrekken, de weg moet oversteken en nog een stuk bergop naar de sleeplift moet lopen. Wanneer je accepteert dat de variatie niet enorm is, kun je toch afdlingen van enkele kilometers draaien. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid die niet veel nederlanders kennen. Vanaf het hoogste punt van de Grafenmatt (aan de andere kant van de pistes) kun je een meer dan 10 km lange afdaling maken naar Todtnau. Je moet dan wel met de bus terug. De afdaling is niet moeilijk maar wel lekker lang. Voor de beginjaren van de kinderen was dit perfect en qua piste absoluut veel beter dan Winterberg. De wachttijden zijn lang maar niet zo erg als in Winterberg. Wanneer je krokusvakantie niet met Carnaval valt, is het door de week trouwens lang niet zo erg. Horeca: De nieuwe uitbreiding van de Feldberger Hof is een aanwinst. Behalve dat het een comfortabele lokatie is voor de middagpauze met prima eten, zijn de toiletten meestal ook nog in goede staat. De horecaprijzen zijn naar teoristenmaatstaven zeer schappelijk en de prijs van een skipas is op het zelfde niveau als Winterberg terwijl het gebied toch veel meer om het lijf heeft. (Wij hadden voor 550,- een Seizoenskaart voor het hele gezin) Overigens zijn er ook nog sub-gebiedjes buiten Seebuck-Grafenmatt. Een paar uurtjes Altglasshütten (zelfde skipas) is heel gezellig en ook best goed voor de spieren. Ook is hier vaak een gratis te gebruiken kinderlift aanwezig. Maar goed, al met al moet je voor een beter of vergelijkbaar gebied aanzienlijk verder rijden. Nu de kinderen unnen skiën gaan we het dit jaar toch maar een in die Jungfrauregion zoeken.

  • Gabrielle
    Gabrielle 21 augustus 2006 · 10:28

    Ik heb mijn eerste ski ervaring opgedaan Am Feldberg en ben helemaal verliefd geworden op het skien. Voor beginners is het een goede plek, voor gevorderen lijkt het me leuk voor effe eruit. De kinderen worden ook goed en leuk begeleid gedurende de lessen. Bij de sleepjesllift moet je echt veel te lang wachten! Zeker voor tijdens de lessen! Dat is zonde van de tiijd!

  • Rob
    Rob 21 augustus 2006 · 10:19

    Am Feldberg is een gebied dat je eigenlijk alleen moet bezoeken als je even een paar dagen wil skien. Verwacht niet al te veel van de lengte van de pistes, hoewel de pistes van een veel betere kwaliteit zijn dan in winterberg. Het zelfde geldt voor de gevarieerdheid. Een leuke afdaling is de FIS-afdaling (die in het WK in 2000 gebruikt is). Mooi rood, ook al vinden de Duitsers het hier een zwarte. Wachttijden tijdens het weekend en de beperkte capaciteit van de liften (pistes hebben voldoende capaciteit) zijn een grote beperking van het gebied. Kijk niet raad op als je 20 minuten voor een sleeplift moet wachten. Restaurant prijzen zijn zeer schappelijk en de kwaliteit is gewoon goed. Prijs/kwaliteit verhouding is dus erg goed. In Feldberg is de skihuur ook prima te doen, goede ski's en kundige verkopers. Kortom, leuk gebiedje voor een weekend, enig nadeel is de wachttijd bij de liften...

  • Jeroen
    Jeroen 18 augustus 2006 · 15:29

    Ik ben hier half februari 2006 geweest voor een korte snowboardvakantie van drie dagen. We zaten in "Burgstube Feldberg", een pension direct aan aan de piste. Voordeel van dit gebied is de relatieve korte reisafstand, goed geprepareerde piste's en goede mogelijkheden voor beginners en licht gevordenen. Off-piste kun je hier ook wel uit de voeten. Nadeel van dit gebied zijn het gebrek aan stoeltjesliften (2), wachttijden in het weekend en het kleinschaligheid van het gebied. Hierdoor heb je het na 3 dagen echt wel gezien. Resume; Ideaal voor een korte skivakantie voor beginners en licht gevordenen