Dames-skibroek jas

Ben zelf 1,83 lang en vind het vervelend dat online zo vaak weinig informatie wordt gegeven .Ik heb een vraag over binnenbeenlengte van een skibroek. Heb maat 38 en zoek een fatsoenlijke dames skibroek met een minimale binnenbeenlengte van 82 cm, wie kan me daarbij tips geven.Zijn er bepaalde merken die langer vallen? Hebben meer dames dit probleem?

Burton broeken vallen behoorlijk lang. Ik ken het probleem, ik ben 1.82. In de omschrijving bij Zalando staat de binnenbeenlengte vaak wel genoemd. Deze broek bijvoorbeeld: https://www.zalando.nl/burton-society-skibroek-b1741b011-i12… heeft binnenbeenlengte 83cm.

*bericht bewerkt door Anki op 17 jan 2018 09:31

Sommige merken vallen inderdaad langer (Protest bijv.). Bovendien zijn er ook voldoende merken, die verschillende lengtematen hanteren.
Denk hierbij aan Spyder, Luhta en de meeste Duitse merken zoals Maier, Schöffel.

Check online de websites maar eens, dan zie je het terug als je de maten selecteert.

Hoi, ik wil je graag helpen van lange dame tot lange dame ;) (ben zelf 1.86 en heb een chronische hekel aan ‘hoog water’)

Ik heb zelf een Peak Performance Heli broek, maat L. Heb net de binnenbeenmaat opgemeten en die is 85 cm. De broek valt dan ook mooi over m’n schoenen heen.
Ik heb inderdaad gehoord dat Burton ook lang valt.
Ik heb het idee dat de gemiddelde ‘modemerken’ (O’neill, Roxy, Protest) gemiddeld ook wat kleiner vallen en daardoor ook wat korter (maar dat is dus een gevoel). Dus dan wordt het een grote broekmaat om de lengte ok te laten zijn (heb ik ook een schurfthekel aan: ik ben geen olifant! Ik wil ook een getailleerde broek!)
Kwam trouwens ook dit topic tegen: https://www.wintersport.nl/forum/topic/231730

Overigens een ‘tussenoplossing’: mijn Peak Performance Heli broek heb ik via marktplaats gekocht. Je kunt dan altijd even vragen of iemand de tailleband + binnenbeen op wil meten, dan heb je misschien een idee. Anders ben ik bang dat het één keer een ‘pasrondje’ wordt bij een zaak met een goede selectie, zodat je er achter komt welke merken je goed zitten.
Succes!

Slippery slippery slidy slidy slopy slopy

Binnenbeenlengte 86 cm: https://www.zalando.nl/burton-vida-skibroek-b1741e008-j11.ht…

Anki op 17 jan 2018 09:33

Leuke broek wel :)

Slippery slippery slidy slidy slopy slopy

Dames, ben al heel blij met jullie reacties.Dank jullie wel alvast. Ik hoop op meer reacties en misschien dat er ook nog merken onder de 100 euro zijn? Anders zal ik id moeten investeren, terwijl ik niet meer zo vaak op skivakantie ga.
Wat ik ook hoop is dat websites eens meer informatie gaan geven voor online aankopen. Dat terugsturen steeds kost vlgs. mij ook een hoop extra geld!

Niet onder de 100 euro helaas (verre van) maar wel superfijn en verkrijgbaar in lange lengtemaat, de Formula Pants van Kjus.
En Peak Performance valt over het algemeen ook lang.

Winter is coming

Luhta kun je in extra lange maat krijgen voor rond de 110 euro

Ja, of voor tweedehands gaan: er staan legio goede skibroeken op marktplaats. Is een gokje, dat wel.

Slippery slippery slidy slidy slopy slopy

Ja, of voor tweedehands gaan: er staan legio goede skibroeken op marktplaats. Is een gokje, dat wel.

Slippery slippery slidy slidy slopy slopy

Weet iemand ook of damesskibroek vanTenson Lush lang valt?

Ik heb ook hele lange benen en ik ben het met je eens, het is echt moeilijk om de juiste broek te vinden.
Ik heb mijn broek tot nu toe altijd de Otto bevolen.
Bekijk deze broek https://www.otto.nl/p/10054153670/billabong-skibroek/#?itemI…. Ik heb ze onlangs gekocht en ze heeft echt lange benen.

Als je goedkoop wilt, koop dan gewoon een mountain peak herenbroek bij de Scapino. Heb ik er ook eentje van, ik geloof dat ie 35 euro was.

null

(hij lijkt hier korter, maar broek zit wat geplooid boven de schoenen zo te zien)

*bericht bewerkt door Anki op 18 jan 2018 12:36

Plaats een reactie