Lijst van verhuren waar je ook kan testen

Er zijn veel mensen op zoek naar voor hen passende ski’s. Een goede tip die steevast wordt gegeven (terecht) is om vooral zelf te gaan testen. Nu is niet elke verhuurshop geneigd om daarin heel erg mee te werken, terwijl er ook shops zijn die zelfs een specifiek test-pakket hebben (met speciale prijs en voorwaarden).

We kunnen hier met zijn allen vast een mooie lijst samenstellen van shops waarvan we weten dat je er ook makkelijk verschillende modellen mag proberen of waar ze er zelfs specifiek een aanbieding voor hebben. Hoe meer info (links e.d.), des te beter. Vul vooral aan (gewoon de hele boel copy-pasten en aanvullen, net zoals in het Wie-wat-waar-wanneer topic).

Nederland:

Duitsland:

Frankrijk:

Italië:

Oostenrijk:

Dat is toch in Oostenrijk bij elke Intersport Rent zo? Zie ook:
https://www.intersportrent.at/de/vorteile/test-buy

Zelf heb ik daar goede ervaringen mee bij: http://www.intersport-pittl.at/rent/talstation-schlick-2000… (uiteindelijk niets gekocht, maar eindeloos omruilen was geen punt).

En in een grijzer verleden ook heel veel getest (en 1 paar gekocht) bij Patscheider in Serfaus (https://www.patscheider.com/winter-entdecken-verleih/…)

Nederland:

Duitsland:

Frankrijk:
Les Menuires, La Godille (Croisette) http://lagodille.net/
O.a. Stöckli. Bij aankoop ski’s na testen krijg je het huurbedrag als korting.

Italië:

Oostenrijk:

*bericht bewerkt door MiTi op 16 jan 2018 17:13

Winter is coming

Nederland

Duitsland:

Frankrijk:
Les Menuires, La Godille (Croisette) http://lagodille.net/
O.a. Stöckli. Bij aankoop ski’s na testen krijg je het huurbedrag als korting.

Italië:

Oostenrijk:

Zo kunnen we nog wel ff doorgaan.
Toets skiverleih und testen in en zoek

Ski you later!

iemand tips voor Andorra? Ga binnen 2 weken naar Arinsal en heb nieuwe ski’s nodig. Zou vanwege de gunstige BTW niet slecht zijn voor nieuwe latten ;)

gewoon een flinke shop binnenstappen en vragen. of voorstellen dat je ze koopt, met terugbrengoptie als ze niet bevallen. is me tot nu toe nooit geweigerd. gewoon voorstellen dat je alleen huur betaalt als ze niet bevallen. moet je dus wel van tevoren eigenlijk weten wat je wilt, dus een iets minder flexibele optie.

Edwin van Riel

wat @evr66 zegt, bijna alle Franse winkels die ik ken krijg je wel zover! En hebben een goed huur/testpark met goede ski’s erin staan…

Click. Click. Peace

Nu nog een website waar het testassortiment benoemd staat. Kan je je van te voren fatsoenlijk voorbereiden…

Plaats een reactie