Kerstmarkt in de buurt van Winterberg + beste skischool voor volwassen

Beste wintersporters,

Aanstaande zondag rijden mijn vriendin en ik richting Winterberg om daar maandag een dagje te gaan skien. Op de zondag zouden we het leuk vinden om een leuke kerstmarkt te bezoeken. In welke omliggende plaats gaan wij de leukste vinden ?:)

Mijn vriendin gaat maandag haar eerste sporen trekken en zodoende heeft ze les nodig. Iemand tips voor een goede skischool? Nederlandse les zou makkelijk zijn.

Wat vind jij dichtbij en hoe groot wil je een kerstmarkt hebben. Schmallenberg ligt op een 20 minuten rijden van Winterberg en heeft wel een leuk kerstmarkje, net als Olpe dat nog iets verder weg ligt. Wil je echt een grote kerstmarkt dan is Dusseldorf een aanrader, maar dat is ruim een uur rijden.

Born to Ride

De mooiste kerstmarkt in de wijde omgeving van Winterberg is Soest op 70 km afstand. Het voordeel is wel dat het op de terugweg slechts een kleine omweg is om er te komen.

In Winterberg zijn twee erkende DSV-skischolen die principieel aan te bevelen zijn:
http://www.skischule-winterberg.com/
http://www.ski-winterberg.de/

Soest ziet er goed uit…heel gezellig met die ouderwetse bebouwing

Waarom niet naar de kerstmarkt van winterberg zelf??

Übung macht den meister!!!

Toevallig afgelopen zondag naar de kerstmarkt in Dortmund geweest en op maandag geskied in Winterberg. Prima combinatie, vanaf Dortmund is het nog zo’n 1u15min rijden naar Wb.

Kerstmarkt was vrij groot op verschillende (aaneengesloten) pleinen.

Snow!

Bel eens met skischool Semmler: http://www.winterberg-info.nl/semmler/

Wij hebben daar afgelopen December en Februari les geboekt voor vrouw en kids en waren erg tevreden! Voor 55 euro kun je daar 4 uur les nemen.

En ik maar zoeken naar een kerstmarkt die ook skischool is…

Plaats een reactie