De Wintersport podcast is hier!

Onder het motto nieuwe formats uitproberen gaan we deze winter van start met onze eigen podcast! En hoe kan het ook anders: deze gaat over wintersport. Martijn en Arjen zullen je aan de hand van de laatste nieuwtjes en meest besproken topics van wintersporters.nl meenemen in een half uur durende podcast. Ideaal om onderweg naar je wintersportvakantie te luisteren natuurlijk, maar ook naar je werk of gewoon thuis.

<iframe width=“100%” height=“300” scrolling=“no” frameborder=“no” src=https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/353757581&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true></iframe>

Je vindt ons momenteel al gemakkelijk in de volgende podcast apps door te zoeken naar “de wintersport podcast”:

Vind je ons nog niet, dan kun je in de meeste apps handmatig een url invoeren, deze is: https://podcast.wintersport.nl Zonder podcast-player kun je de afleveringen te allen tijde terugluisteren op : https://www.wintersport.nl/podcast

We zijn erg benieuwd naar jullie reacties in het algemeen en op de laatste aflevering, dus laat ze hier achter!

*bericht bewerkt door moderator (Yo-han) op 16 okt 2020 15:00

@rene, @Arjen, leuke podcast! Jullie hebben prettige stemmen, goede intonatie en het tempo is fijn, waardoor het makkelijk weg luistert! Ook leuk om te horen hoe het er achter de schermen een beetje aan toe gaat.

Ik ben benieuwd of jullie echt wekelijks (of 2 wekelijks) genoeg hebben om over te lullen, maar dat zal vanzelf blijken. Ik denk dat het echt leuk is om de interactie hierin op te zoeken met fanatieke gebruikers (of juist minder fanatiek, het is denk ik ook wel leuk om in een gesprek een goed gebied voor iemand uit te zoeken), of bijvoorbeeld eens een mini skitest in Snowworld met ervaren en minder ervaren gebruikers, maar interactie met je achterban kan je denk ik niet te weinig hebben en misschien is dit een leuk middel, en net iets laagdrempeliger om aan mee te doen dan filmpjes.

Wannabe Dolomietenkenner... || Carv gebruiker

Goed gedaan!

I can stick uphill ice, on my saucer...

Leuk voor in de auto. Straks maar ff proberen. Werkt ook goed in Podcast Addict (android)

Ik ben gek op podcasts. Deze ga ik binnenkort luisteren, ben benieuwd wat jullie ervan maken! Mooi initiatief in elk geval! 👌

Bergen + Sneeuw = ❤

Super leuk! 5***** gegeven!!

Tijd voor een uitpakparty?!

Ga straks luisteren maar leuk om weer eens wat van Martijn te horen!

Mr. Slow

@rene ook in spotify binnenkort?

knowledge is powder

Geluisterd. Ronduit positief. Mooi om eens de kant van de redactie te horen bij onderwerpen die hier op de site inderdaad onlangs langs zijn gekomen. Denk voor wat betreft de meeste aan bod gekomen onderwerpen een duidelijk, begrijpelijk verhaal. Misschien volgende keer toch een beetje de “elephant in the room” bespreken? De samenwerking met de NSkiV!

Ander kritiekpuntje, vond het zelf niet zo storend maar kan me indenken dat andere mensen het vrij plat vinden: woorden als volgeluld zou ik in een dergelijk praatje niet gebruiken, hoewel dat aan de andere kant is wat jullie wel zijn: lekker informeel.

Mr. Slow

@rene ook in spotify binnenkort?

3zel op 13 nov 2017 15:28

Hij is ingediend @3zel , dus afwachten wanneer hij er op gaat verschijnen :)

Net geluisterd. Erg leuk om te horen hoe jullie zijn begonnen.
Nu al zin in de volgende potcast.

Luistert lekker weg. Mooi informeel en ontspannen praatje voor de liefhebbers van wintersport. Goede aanvulling

zonder podcast-player kun je de afleveringen te allen tijde terugluisteren op : https://soundcloud.com/wintersportpodcast

Tenzijn SoundCloud failliet gaat (niet onrealistisch om te denken) :) Maar goed, dan heb je nog heel veel backup opties via al die andere kanalen. Ik ga het vanavond luisteren - helemaal zin in na alle enthousiaste andere reacties!

Bergen + Sneeuw = ❤

@Nelis , we zijn ons bewust van de huidige financiele status van Soundcloud, maar voor nu nog een een fijne dienst om hem te hosten en makkelijk benaderbaar voor mensen die geen podcast app gebruiken. Niet gevreesd, backup diensten staan klaar, maar laten we daar maar niet vanuit gaan.

Ik heb er van genoten. Ik vind het leuk om jullie perspectief op de discussies te horen. Al helemaal omdat het echt gaat over wat er recent op wintersporters is gebeurd. Ook jullie analyse van de Grindelwald discussie vond ik mooi. Zonder met verwijten te gooien vertellen over hoe het in zijn werk ging en nog wat meer uitleggen over Ellen en Gerrit vond ik sterk.

Ben wel benieuwd hoe jullie dit wekelijks heel interessant willen maken. Nu konden jullie toch best wat dingen aansnijden over de geschiedenis van Wintersporters, maar de volgende keer kun je dat natuurlijk niet nog een keer opnieuw doen. Anderen van het team uitnodigen voor een gesprek met 2 of 3 man lijkt mij leuk. Ook zouden jullie misschien wat over materiaal innovaties kunnen doen.

Ik kijk in ieder geval uit naar de volgende :)

Dat was een leuke en prima eerste aflevering! Als wintersporters.nl-verslaafde een prima toevoeging op mijn dagelijks dosis lezen van deze site. Het is ook leuk voor bezoekers die hier minder vaak (of helemaal niet) komen en gewoon lekker willen luisteren naar van alles over wintersport, verteld door wintersport fans. Ik hou van het ‘niet gescripte’ format. De kleine anekdotes van jullie ski trips maken het leuk en afwisselend. - Een gast uitnodigen is vast leuk voor de afwisseling - maar als duo presentatie vind ik het ook prima. Ik ben benieuwd wat jullie voor de volgende podcast bedacht hebben! Ga zo door!

*bericht bewerkt door Nelis op 13 nov 2017 20:59

Bergen + Sneeuw = ❤

Oh én natuurlijk 5 sterren in de iTunes / Podcast app!

Bergen + Sneeuw = ❤

null

Top 10 zelfs!
Luistert heerlijk weg, goed begin van de ochtend :)

Tof hoor @Timski10 , jullie hebben gisteren al massaal zitten luisteren! Dat blijkt ook uit een top 10 notering! :D Iedereen die al een rating heeft gegeven in de store ook alvast een dikke dank! Motiveert alleen maar om toffe dingen te maken 💪🏻 😎

Allereerst: Superleuk! Begin was wat scripted, maar daarna kwam het lekker los. Erg leuk idee dit!

Kwa verbeterpuntjes:
Soms is het wat lastig te verstaan (ik luister in de auto) omdat er eerst hard wordt gepraat, en daarna zachter. Dat zachte is lastig te verstaan. Ik weet dat ze bij een Youtube-kanaal wat ik kijk een “normalize audio” doen die ervoor zorgt dat zowel zacht praten als hard praten ongeveer even hard klinkt voor de luisteraar. Voor muziek verschrikkelijk, maar voor podcasts misschien handig. Mooiste is: zij hebben hun settings gewoon gedeeld! Dit zijn hun instellingen in Adobe Audition: https://imgur.com/YgDlB6n

Leuk ook om achter de schermen-info te krijgen. Erg leuk! De positieve insteek van de video’s vind ik zelf ook top. Positieve (maar kritische) videos trekken ook positieve maar kritische mensen naar het forum. Als het een afkraak video wordt ga je ook afkraak-mensen aantrekken. Dus prima zo!

*bericht bewerkt door Waah op 14 nov 2017 11:02

erg leuk! @Roel, dat verf verhaal hilarisch!

*bericht bewerkt door Jeffrey. op 14 nov 2017 21:21

Seriously snow addicted family!

Wanneer komt de wintersporters.be podcast? 😉

Ook in de auto beluisterd: ik kijk alvast uit naar #2!

Wanneer komt de wintersporters.be podcast? 😉

Morzel op 16 nov 2017 09:35

Een aparte podcast voor de BE gaan we niet doen, lijkt ook wat dubbel werk natuurlijk, maar we gaan met het Belgische team kijken of we af en toe mee kunnen aanschuiven in de uitzending ;-) Blijven luisteren dus!

*bericht bewerkt door Kristof op 16 nov 2017 12:29

Blogger, skiër, Belg &amp; Tirol-fan!

Goh, ik wist niet dat dat een apart team was die werkte aan de Belgische versie! Ik zie nu dat de homepage ook anders is! (want als Nederlander kom ik daar natuurlijk niet) - Kunnen jullie ook wel een keer aandacht aan besteden in de podcasts! ;)

Bergen + Sneeuw = ❤

Nieuwe week, nieuwe podcast! Bij de podcast app gebruikers stroomt hij weer automatisch binnen, voor iedereen zonder player zowel hieronder als op https://www.wintersport.nl/podcast te beluisteren!

<iframe width=“100%” height=“300” scrolling=“no” frameborder=“no” src=“https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundclou…”></iframe>

Aflevering 2 was ook weer een mooi half uurtje vermakelijk luisteren. Ik heb me overigens niet gestoord aan je accent @Martijn! Zolang het nog prima te volgen is, dan vind ik ook niet dat je zoiets hoeft te verbloemen :) - Maar ja als je moeder het zegt…

Zal met plezier wachten op aflevering #3!

Bergen + Sneeuw = ❤

Oh hulde nu al een 2de blog. Had al gedacht 2 of misschien wel 3 weken te moeten wachten. Heerlijk, straks luisteren!

Tijd voor een uitpakparty?!

Zolang jullie blijven reageren op blogs en dit topic, blijven wij… ofja, Arjen en Martijn wel even door praten hoor @Gaston ;)

Klopt het dat ik podcast #2 niet kan downloaden, en #1 wel?
Ik wil de 2 net als de 1 graag in de auto beluisteren maar heb geen geschikt kabeltje om smartphone te verbinden met auto ;-)

@Fotsirk aangepast!

En daarbij ook direct de nieuwe aflevering:

<iframe width=“100%” height=“300” scrolling=“no” frameborder=“no” src=“https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundclou…”></iframe>

Plaats een reactie