Canvas fotos

In vele hotels en restaurants in de alpen zie je indrukwekkende fotos van landschappen etc, graag zou ik zo enkele canvassen willen laten maken, maar ik zoek dus enkele indrukwekkende passende fotos voor. Iemand een idee waar ik er kan downloaden of kan kopen voor een deftig prijsje?

*bericht bewerkt door moderator op 13 jul 2017 15:28

https://www.pexels.com kun je gratis foto’s van gebruiken. Even zoeken op wat je wil (mountains, alps etc.) en dan komt er wel eea naar boven.

@Bruno Als je plaatjes van de Franse Alpen ook goed vindt kun je me een PM of mailtje sturen.

Click. Click. Peace

http://www.werkaandemuur.nl zoek op Menno Boermans.

mama on a mission in the snow

Ik heb een zelfgemaakte foto op canvas laten drukken en in mijn woonkamer aan de muur hangen.

null

Allen bedankt, “mooie foto’s” is natuurlijk heel subjectief, ik heb zelf ook wel enkele goede foto’s getrokken maar ik zoek toch echt wel wat beter dan die op pexels Die van Menno Boermans komen in de buurt maar is nog niet echt wat ik in gedachten heb. Iets speciaal, eventueel in zwart wit … heb al zoveel versteld gestaan van echte knappe speciale plaatjes maar die vind ik dus niet online … @rogierhgv is knappe foto!

*bericht bewerkt door Skimams op 15 jul 2017 19:32

mama on a mission in the snow

Een collega van me afgelopen winter. Hij heeft het e.e.a. geschoten in L3V en Alpe d’Huez. Stuur anders een persoonlijk bericht. Hoe vlot er antwoord komt weet ik niet, want momenteel is hij bezig met een fietstocht door Oost-Europa.
http://niektricotteux.wixsite.com/tricotteuxfotografie…

Misschien hier: http://www.photowall.at/canvas/categories/mountains…

Ik heb goede ervaringen met het laten afdrukken van foto’s op canvas van zelf geschoten foto’s. Voorwaarde daarbij is dat je in een hoge resolutie dient te fotograferen wil je de foto op groot formaat laten afdrukken. Op sites zoals groupon komen soms aanbiedingen voorbij voor het laten afdrukken van foto’s op canvas.

Plaats een reactie