Vervoer vanaf Geneve > Val Thorens 22-26 april

Hi! Ik ga samen met een vriendin vliegen naar Geneve maar we zitten met het vervoer vanaf de luchthaven. Auto huren samen is best duur en misschien kunnen we wel met iemand meerijden? Andere optie is bus of trein maar het is allemaal onduidelijk, of ze rijden niet meer of t is stervensduur :P wie kan mij helpen?!

Heb je gekeken naar het huren van een auto aan de Franse kant van de luchthaven? Dat is een stuk goedkoper dan aan de Zwitserse kant. En verder - maar dat weet je vast al - is een auto huren vaak een stuk goedkoper via een broker als Sunnycars of Autoeurope dan rechtstreeks bij het verhuurbedrijf.
Qua kostenplaatje is het goed om te bedenken dat je ook een paar tientjes parkeergeld kwijt bent in ValTho, omdat je verplicht in één van de garages van Valthoparc moet staan.
Voordeel van een huurauto is wel dat je veel flexibeler bent qua tijden dan met bus of trein…

Dankje Jorien! Parkeren zit bij t hotel in dus dat zit wel goed. Er zijn alleen wat issues rondom t huren van een auto en daarom misschien niet mogelijk. Trein en bus is mogelijk maar zo’n gedoe… we gaan t vandaag maar eens uitzoeken!

Plaats een reactie