Landal Parken ( Rherenberg )

Om het voor de kinderen zo leuk mogelijk te maken (nu 8 & 3 jaar ) en niet alles op skieen gericht is, wilde we via landalskilife een wintersport vakantie boeken.
Wie heeft er ervaringen met het Landal park Rherenberg ,we hebben een voorboeking op Bad Kleinkirchheim maar dat is 75% rood. Landal Rherenberg is niet mijn favo keuze omdat je in een skibus naar de pistes moet. Maar alles voor het jong! ;))

Ben heel benieuwd naar de ervaringen van mede wintersporters met de Landal parken, zodat ik zeker ben van een geslaagde wintersport vakantie voor jong en oud!
Groet,
Jessica

Wij zijn ondertussen al 3 keer in Landal Rehrenberg geweest en kan er alleen maar positief over zijn. Er rijdt in de ochtend en namiddag een busje rond op het park om je naar de skibushalte of naar je appartement te brengen. Vanaf de skibushalte is het ongeveer 5 minuten naar de eerste skilift- schönleiten. Bij voldoende sneeuw kan je terug skiën naar het appartement via piste 68.
Er is een uitgebreide wellness en buitenzwembad.
S ochtends kan je broodjes laten leveren aan het appartement.

Wij hebben goede ervaringen met Landal Brandnertal en Landal Hochmontafon.

Onze zevenjarige zoon heeft deze vakantie bijna elke middag in het hoofdgebouw met zijn skigroepsgenoten gespeeld. Verstoppertje, zwemmen, legomuur en in het jeugdhonk op de wi U. Toen hij nog jonger was ging hij graag naar de Bollo kinderclub maar sinds hij de pistes op kan, vindt hij zichzelf daar veel te groot voor.

Plaats een reactie