rondje blauwe pistes?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Kun je vanuit Fieberbrunn rondje blauwe pistes doen in dit gebied? Hoe gaat die? En als er rode pistes tussen zitten, zijn die lastig vb 12 bij Reckmoos?

De pistes bij Reckmoos en onder de TirolS zijn niet heel makkelijk. Dus om echt een rondje alleen via blauwe pistes te doen naar Saalbach Hinterglemm is lastig maar je kunt ook heen en terug met de gondel. De pistes bij Fieberbrunn zelf zoals de rode 8 zijn goed te doen.

De rode pistes aan de doischberg zijde zijn prima te doen idd. Neigen eerder naar blauw. Echter de rode pistes bij de Reckmoos en Tirols idd zijn gewoon echt rood met donkerrode stukken. Vooral Reckmoos nord vond ik af en toe lastig ivm veel ijsvorming toen wij er waren. En de piste is behoorlijk steil. Bij perfecte condities daarentegen een heerlijke carvingpiste.
Reckmoos Sud en alle overige rode pistes zijn gewoon heerlijke afdalingen.

*bericht bewerkt door Jst81 op 16 feb 2017 07:40

Reckmoos Nord F10 is inderdaad de lastigste samen met de F14, maar die kun je inderdaad ook gewoon met de gondel nemen zoals hierboven al gemeld. Voor de rest zijn het heerlijk pisten. De blauwe 12a is trouwens een relatief smal pad.

Als je er voor kiest om met de gondel te gaan, zoals hierboven is geopperd, dan kun je in Hinterglemm een heel eind skieen op mooie blauwe pistes. Zowel naar Hinterglemm dal, als richting hockalm als richting Saalbach.

Plaats een reactie